Hygienemobilisering fra parker til køretøjer til offentlig transport i Başkent

hygiejnemobilisering fra parker til offentlige transportmidler i hovedstaden
hygiejnemobilisering fra parker til offentlige transportmidler i hovedstaden

I hovedstaden fortsætter Metropolitan Municipality med at bekæmpe epidemier. Desinfektions- og steriliseringsarbejde udføres på mange punkter fra jernbanesystemer til busser, fra AŞTİ til Metropolitan Kommune serviceenheder, fra rekreative områder til bygninger fra ikke-statslige organisationer. Mens desinfektionsarbejdet blev fordoblet med det krisebord, der blev oprettet af Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş, blev tørluftmetoden (pulvariseringsmetode) begyndt at blive brugt specielt til fjernelse af bakterier og vira fra ANKARAY, Metro, Cable Car og busser.


Ankara Metropolitan Municipality har øget sin betydning i bekæmpelsen af ​​epidemiske sygdomme.

Med epidemiens rækkefølge, som er effektiv overalt i verden, blev instruktionerne fra Metropolitan Mayor Mansur Yavaş fordoblet desinfektions- og steriliseringsundersøgelser af borgerne, især de offentlige transportmidler.

Metropolitan Municipality har oprettet en krisecentral inden for rammerne af bekæmpelse af epidemiske sygdomme og gik alarmerende med alle dens tilknyttede enheder.

RENGØRING AF PARKER TIL BUSER

Metropolitan Municipality i hele byen med praksis, der prioriterer folkesundhed;

- Jernbanesystemer (ANKARAY, Metro, Kabelbane)

-Go og private offentlige busser og minibusser

-Oprettelsesområder,

I -Som

- Metropolitan Municipality servicebygning

Enheder i distrikter,

-Familieopholdscentre,

-AS at,

- Ved salgspunkter for offentlige brød

Fortsætter desinficering med 7/24 rengøringshold.

NYE METODER BRUGER

Metropolitan Municipality er begyndt at anvende nye metoder i desinfektionsundersøgelser udført i offentlige områder, herunder centre og distrikter.

Seyfettin Aslan, leder af sundhedsministeriets afdeling, oplyste, at de bruger desinfektionsprodukter, der er godkendt af Verdenssundhedsorganisationen og sundhedsministeriet, og som ikke truer folkesundheden, og at de begyndte at bruge nye metoder i kampen mod bakterier og vira, især på jernbanesystemer og busser:

”Vi har fordoblet vores rengørings- og desinfektionsindsats i kampen mod epidemiske sygdomme efter ordre fra vores præsident, Mr. Mansur Yavas. Nu træffer vi nye foranstaltninger fra et nyt perspektiv. Vi begyndte at bruge det nye system, pulvariseret, dvs. tør luftmetode. Vi sikrer, at metrobiler og busser er dækket med røg som en filmstrimmel. Vi måler virustæthed ved at foretage målinger for at fjerne bakterier og vira. Vi så virkelig, at denne metode er effektiv. Med denne metode vil vi gøre alle vogne og busser mere sikre. Vi fortsætter denne proces med intervaller. ”

HYGIENE FRONTPLAN I FOLKBRÆD

Mens hygiejnearbejdet på Halk Bread og dets produkter, der forbruges dagligt af hovedstæderne, udføres omhyggeligt, sagde Halk Bread Operation Officer og Food Engineer Murat Şanlı, at de fremskyndede deres rengøringsarbejder i fabriksområdets salgsområder og produktionsområder.

Şanlı sagde, at de har fremsat de nødvendige advarsler for både personale og borgeres helbred, ”Vi har for nylig øget forsigtighedsreglerne og kontrollerne i vores fabriksproduktionsområde og salgssteder på grund af risikoen for epidemisk sygdom. På dette tidspunkt accepterer vi ikke anmodninger om besøg på vores fabrik. Generel rengøring udføres rutinemæssigt, men især brødkasser desinficeres med specielle dampmaskiner. Vi begyndte at bruge hånddesinfektionsmidler til sundheden for både vores personale og vores borgere. Vi placerede også vores advarselsskilte i åbne områder. Sammen med spisepladser rengøres vores borde med specielle løsninger. Vores brød er ekstremt sterile og sunde, da de koges ved høje temperaturer. Vores brød fra produktion til forsendelse leveres af vores medarbejdere i alle vores enheder ved at bære handsker, knogler og skoomslag ”.

DETALJERET RENGØRING I FAMILIELIVSCENTRE I DISTRIKTER

Rengøringsarbejder udføres ved anvendelse af bredspektret desinfektionsprodukter ikke kun i centre men også i storbykommunerne.

Sportshaller, klasseværelser, toiletter, køkken og fælles opholdsområder i familielivscentrene, især Polatlı ASKİs regionale driftsdirektorat, rengøres detaljeret.

Institut for Miljøbeskyttelse og Kontrol, Institut for Sundhedsanliggender og BELPLAS-holdene har strammet desinfektionsundersøgelserne udført i samarbejde med Ankara Medical Chamber.

Metropolitan Municipality-hold udfører desinfektionsarbejder i skoler, indkøbscentre, moskeer, politiske particentre og ikke-statslige bygninger i Ankara med 60 køretøjer og 205 personale.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar