İBB Deneyap Technology Workshops Organiser projektfestival

ibb tryyap-teknologi-workshops arrangerer projektårlighed
ibb tryyap-teknologi-workshops arrangerer projektårlighed

Deneyap Technology Workshops, arrangeret af IMM for at støtte unge, der ønsker at forbedre sig inden for teknologi, arrangerer en projektfestival. Studerende, der har afsluttet deres uddannelse i ”Internet of Things” i teknologiverksteder, har mulighed for at udstille deres arbejde på festivalen.


Deneyap Technology Workshops under Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Directorate of Youth and Sports betjener byen i 13 distrikter og 25 klasseværelser. Målet med workshoppen er at rejse unge mennesker, der kan producere projekter om teknologiproduktion og -udvikling for at reducere den eksterne afhængighed af teknologi. I denne sammenhæng arrangeres teknologiværksteder for studerende i 4., 5., 8. og 9. klasse. Deneyap Technology Workshops har til formål at bringe kreative unge og projekter til landet og arrangerer en projektfestival, så de studerende kan udstille deres arbejde. 1.100 hold, dannet af 135 studerende, der har afsluttet deres uddannelse inden for ”Tingenes internet”, demonstrerer deres talenter i Multipurpose Sports Hall i IMM Fatih Sports Complex.

I festivalen, der afholdes 7. marts, bestemmes holdene, der rangerer det højeste, af jurymedlemmernes stemmer. Projekterne vil bestå af en af ​​kategorierne katastrofestyring, miljø, uddannelse, sundhed, landbrug og transport. Juryens stemmer, som vil evaluere kriterierne som at bringe løsninger på problemet, innovativ tænkning, anvendelighed, præsentationsevner og teamharmoni, vælger de tre største projekter. Forskellige gaver vil blive givet til de målbevidste hold.

Uddannelser leveres i mange filialer

IMM og Tyrkiet Technology Team Foundation (T3 Foundation) sidste Deneyap Teknologi Workshop til livet i samarbejde med, Esenyurt, Esenyurt, Gungoren, Esenler, Besiktas, Beyoglu, Bakirkoy, Fatih, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla og Pendik organiserede workshops. I løbet af 2019 uddannelser inden for design og produktion, robotik og kodning, elektronisk programmering og internet af ting, softwareteknologier og mobil applikation, avanceret robotik, kunstig intelligens, energiteknologier, nanoteknologi og materialeenhed, luftfarts- og rumteknologier og cybersikkerhedsgrene Det bestemmes af talentundersøgelsen og tager 36 måneder.

Program

Dato: 7 marts 2020

Tid: 09: 00 - 14: 30

Sted: İBB Fatih Sports Complex Sportshallen til flere formål


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar