IETT griber øjeblikkeligt ind i Fleet Tracking Center

IETT Fleet Tracking Center griber øjeblikkeligt ind med Yogunlu
IETT Fleet Tracking Center griber øjeblikkeligt ind med Yogunlu

I henhold til cirkulæret udstedt af indenrigsministeriet kan køretøjer med offentlig transport bære 50 procent af den kapacitet, der er angivet i licensen. Generaldirektoratet for IETT, der evaluerer alle linjer og flåde inden for dette omfang, overvåger passagertætheden øjeblikkeligt og foretager den nødvendige intervention på Fleet Tracking Center.


IETT er nødt til at fordoble sin flåde teknisk, da dens passagerkapacitet halveres med indenrigsministeriets cirkulære. I Istanbul, hvor borgere stort set overholder #evdekal-opkaldene, kan der stadig være nogle linjer i nogle linjer. IETT, der øjeblikkeligt overvåger antallet af ture i Fleet Tracking Center, forstærker de nødvendige linjer, især om spidsbelastningen om morgenen og aftenen.

Holdet, der overvåger Istanbul's trafik på den gigantiske skærm, der er etableret i centrum, sikrer, at IETT-køretøjer styres i henhold til trafiksituationen.

Trafikoperatørerne, der følger køretøjstjenesterne i sporingscentret i overensstemmelse med tidslinjen leverer den nødvendige kommunikation ved at overvåge begivenhederne, der finder sted i marken. Trafikdensitetskort undersøges også for at foretage ture på en sund måde.

IETT kan gribe ind i flåden med værktøjet "mobile fleet management", hvis Fleet Tracking Center er deaktiveret af en eller anden grund.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar