Jernbaner Udstyr togstationer med tyrkiske flag

jernbaner udstyrede togstationer med tyrkiske flag
jernbaner udstyrede togstationer med tyrkiske flag

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD), Transport og banegård og alle stationer over hele 33 lande på vegne af soldater dræbt efter ordre fra Ministeriet for Infrastruktur, der var udstyret med et tyrkisk flag.


Med instrukser fra ministeren for transport og infrastruktur Mehmet Cahit Turhan var alle landets stationer og stationer udstyret med tyrkiske flag. ”Vi ser vores helte, der ofrer deres liv for flaget i evighed med vores flag,” sagde Ali İhsan Uygun, general manager for den tyrkiske stats jernbanevirksomhed.

I erklæringen fra TCDD: ”Vi falder martyrer, vi slipper ikke flaget. Vi udruster vores stationer overalt i vores land med vores flag til minde om vores helt Mehmetçi, der blev martyreret for fremkomsten af ​​vores herlige flag. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar