Tyrkiet statistiske institut 9 kontraktansatte til at foretage indkøb

kalkun statistisk agentur kontrakt skal ske computing personale lærd
kalkun statistisk agentur kontrakt skal ske computing personale lærd

Tyrkiet Statistisk Institut for Informationsteknologi at være ansat på fuld tid til rådighed for afdelingen, baseret på tilsætning af dekret nr 375 lovdekret artikel 6 i 31/12/2008 dateret og 27097 nummererede Statstidende "stort informationssystem for offentlige institutioner I overensstemmelse med den 8. artikel i forordningen om principper og procedurer for ansættelse af kontraheret it-personale i transaktionsenhederne vil der blive ansat 9 (ni) kontraherede it-ansatte.


Ved udvælgelsen af ​​kandidater til at tage den mundtlige eksamen, der afholdes af vores agentur; 2018 eller 2019 offentlig personaleudvælgelse (KPSS) P3-score og en bedømmelseseksamen for fremmedsprog (YDS / e - YDS), der er gyldig på engelsk eller tilsvarende fremmedsproglige prøver, der er accepteret af Rådet for videregående uddannelser på dette sprog, vil blive taget som grundlag. (Resultatdokumenter for fremmedsprogsprøver er gyldige i 5 år, medmindre gyldighedsperioden er angivet i dokumentet.) Kandidater kan kun ansøge om et af de annoncerede stillinger.

Programmer, Tyrkiet Statistik Authority hjemmeside www.tuik.gov.tr. adresse fundet Job Request Form er fuldstændige og korrekte måde efter påfyldning sammen med andre dokumenter senest 30/03/2020 dag i slutningen af ​​overarbejde til (18:00), indtil Tyrkiet Statistik Institution State Quarter Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministry Çankaya / ANKARA findes på Tyrkiet Statistik Institution, der skal forelægges for Personaleafdelingen eller til den i ansøgningsfristen adresse vil ske ved at sende en mail. Ansøgninger, der kommer efter denne dato på grund af forsinkelser i mail og andre årsager, og dem, der indsender manglende dokumenter eller ikke-underskrevne jobanmodningsformularer, vil ikke blive evalueret.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer