De skærer signalets kabel på jernbanen

klip signalets kabel på jernbanen
klip signalets kabel på jernbanen

4 personer, der skar signalkablerne på jernbanen, der passerede gennem Geyve Doğançay-kvarteret med et Kocaeli-pladekøretøj, blev fanget på scenen takket være opmærksomheden fra gendarmen. Det blev oplyst, at signalfejlen opstod i togvejen på grund af det afskårne kabel, og at det blev repareret, før en negativ situation opstod.


Geyves Doğançay skar igennem signalkablerne på togruten, der passerer gennem Dereköy District, 4 personer blev fanget af et chokangreb af gendarmen.

De mennesker, der skar kablerne på jernbanesporet, skar kablerne i signalnetværket på jernbanen, hvor hundreder af mennesker rejser hver dag.

Gendarmeriet, der modtog information om, at kablerne blev skåret, fangede 4 personer, som gemte sig blandt rørene i det tomme land efter den undersøgelse, han startede på åstedet.

De personer, der tilståede den forbrydelse, de begik i deres forhør, var İ.YA, TG, İ.A. og MT blev varetægtsfængslet sammen med det 150 meter lange kabel, de stjal, og de 41 ADC 5 ... plade køretøjer, som de bragte for at føre kablet på stedet og førte dem til Gendarmerie-kommandoen.

Efter gendarmeri-proceduren, der iværksatte en efterforskning om hændelsen, vil 4 personer blive bragt til en domstol i dag.

På den anden side blev det oplyst, at signalkablerne, der blev skåret på togsporet, blev erstattet med nye, og at en situation, der ville forårsage enhver forstyrrelse i togtjenesterne, blev forhindret inden forekomsten.Medyab er)


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar