Sådan beskyttes mod Coronavirus?

Sådan beskyttes mod coronavirus
Sådan beskyttes mod coronavirus

I øjeblikket er der ingen lægemidler, der har vist sig at være effektive mod koronavirus. Af denne grund gives der behandlinger til patienter for at reducere deres klager og, hvis nogen, understøtter nedsatte organfunktioner. Folk, der personligt har rejst til Kina inden for de sidste 14 dage i vores land, eller som har tæt kontakt med en person, der er rejst, skal henvende sig til nærmeste sundhedsinstitution, hvis de har symptomer som feber, hoste og åndedrætsbesvær.

HVAD ER MÅDERNE TIL BESKYTTELSE AF VIRUS?

  • Coronavirus kan overføres til patienter, der er diagnosticeret med coronavirus, når vi nærmer os mere end en meter. Syge mennesker skal ikke kontaktes så meget som muligt. For at forhindre dette skal syge mennesker ikke gå ud i samfundet så meget som muligt, men de skal bære en maske, hvis de skal rejse.
  • For meget håndtryk og knus skal undgås.

FOREBYGGELSESMETODER FRA EKSTERNE FAKTORER

  • Når vi hoster eller nyser, hvis vi ikke har et lommetørklæde med os, skal vi nyse eller hoste i vores arm. Dette er en beskyttelsesmetode ikke kun for coronavirus, men også mod andre forkølelser og influenza.
  • Håndhygiejne er meget vigtig. Vi bør bestemt vaske vores hænder, så snart vi kommer hjem udefra. Med så meget sæbe og vand som muligt er det nødvendigt at vaske mellem fingrene, den øverste del af hånden, håndfladen og derefter tørre. Det går ikke bare gennem vand.
  • Vi er nødt til at have hånddesinfektionsmidler, der ikke kræver vand, mens vi er ude om dagen. Det er nyttigt at bruge desinfektionsmidler, når vi afslutter vores arbejde, mens vi handler på markedet, mens vi rejser i metroen, busser.

FORANSTALTNINGER I OFFENTLIGE OMRÅDER

  • Det bør ventileres ofte.
  • Man skal være opmærksom på overfladerensning. Hvis det slettes 2 gange om dagen, skal dette nummer fordobles. Dette gælder for huset.
  • Håndrensere bør være tilgængelige på disse steder.

SKAL GÅ TIL HOSPITAL NU

  • Ud over symptomerne på influenza og influenza bør unge mennesker uden sygdom konsultere en læge, når de har åndenød.
  • De, der får kræft, nyresygdom, hjertetransplantation og dem, der undertrykker immunforsvaret, skal straks gå til hospitalet, selv med normale influenzasymptomer.

BEMÆRKNING TIL BRUG AF MASKEN

Han forklarede, at sundhedsministeriet ikke behøver at bære masker til ikke-patienter. Det blev anført, at iført en maske kan føre til en "falsk følelse af sikkerhed". Mens han bærer en maske, forekommer opfattelsen af ​​'ok jeg er beskyttet'. De, der er syge, anbefales at bære masker. Det er vigtigere for ikke-patienter at tage de nødvendige forholdsregler, som vi tæller, før du bærer en maske.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar