Offentlige transportkøretøjer desinficeret mod epidemiske sygdomme i Diyarbakır

massetransportkøretøjer desinficeret mod epidemier i diyarbakir
massetransportkøretøjer desinficeret mod epidemier i diyarbakir

Diyarbakır Metropolitan Municipality, der udfører rutinemæssig rengøring af 200 offentlige transportkøretøjer, der bruges af tusinder af borgere, desinficerer køretøjer med internationale kvalitetscertifikater og medikamenter, der er licenseret af sundhedsministeriet for at beskytte folkesundheden og risikoen for epidemisk sygdom.


Diyarbakır Metropolitan Municipalitys transportafdeling desinficerer mod risikoen for epidemier ved rutinemæssig rengøring af 200 offentlige transportkøretøjer, som tusinder af borgere bruger hver dag for at beskytte folkesundheden. Rengøringspersonalerne udfører rutinemæssig rengøring af A til Å ved CNG Filling Station, der afslutter sin daglige rejse hver nat. For det første rengøres køretøjer med offentlig transport, der rengøres med kost, derefter passagersæder, sæder bagpå og nederst, knapper, ratt, glaskanter og dæk, førerens front, passagerhåndtag rengøres med stor omhu.

Bortset fra den rutinemæssige rengøring, der udføres hver dag, skal de køretøjer, der betjener borgerne i byens centrum og distrikter, holde passagerer ved at sprøjte udstyr af personale med international kvalitetscertificering, ætsende, kræftfremkaldende og genetiske materialer, der er licenseret af sundhedsministeriet, som ikke skader hud, øjne og specielt tøj, maske og handsker, og Intense kontaktområder som håndtagsrør, sæder og dørhåndtag desinficeres omhyggeligt.

Diyarbakır Metropolitan Municipality udfører rutinemæssigt desinfektion mod epidemiske sygdomme hver uge.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer