Support og supplerende tidsmeddelelse til SMV'er mod Corona-virus fra minister Varank

minister støtte fra corona vira fra corona vira
minister støtte fra corona vira fra corona vira

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank annoncerede den tredobbelte beskyttelsespakke, der vil beskytte SMV'er mod den nye type coronavirus KOVID-19. Minister Varank erklærede, at de vil støtte op til 3 millioner TL pr. Indenlandsk produktion af produkter som desinfektionsmiddel, beskyttelsesbeklædning, beskyttelsesbriller, maske, handsker gennem KOSGEB. Vi vil også give KOSGEB-projekter yderligere 6 måneder. ” sagde han.

INSPIRERET INDEN


Efter den økonomiske stabilitetsbeskyttelsespakke, der er annonceret af præsident Recep Tayyip Erdoğan og indsættelse af en 19 milliarder lire-ressourcer for at afbøde virkningerne af KOVID-100-udbruddet, arbejder ministerierne også for at koordinere for at støtte den reelle sektor.

ETANOL KRAVET

På anmodning af Ministeriet for Industri og Teknologi havde Energimarkedsreguleringsrådet suspenderet forpligtelsen til at blande 19 procent ethanol til benzin i 3 måneder for at imødekomme det stigende krav til desinfektionsmiddel og köl på grund af KOVID-3 med den indenlandske produktion.

3 FODPLAN

Ministeriet har lanceret en ny undersøgelse mod KOVID-19-udbruddet, der rystede verden. Det lancerede en stativplan gennem den relevante institution på ministeriet, KOSGEB.

Effekten af ​​udbruddet op til skjoldet

Minister Varank forklarede detaljerne om sin plan og sagde: ”Vi har tilføjet nye produkter til vores produktliste inden for rammerne af KOSGEBs TEKNOYATIRIM Support Program. Vores virksomheder, der fremstiller produkter som desinfektionsmiddel, beskyttelsesbeklædning, beskyttelsesbriller, maske og handsker med husholdningsfaciliteter, vil være i stand til at drage fordel af KOSGEBs TEKNOYATIRIM Support Program. De vil være i stand til at drage fordel af dette program, indtil det meddeles af myndighederne, at risikoen for udbrud er forsvundet. ” sagde han.

STØTTET TIL 6 MILLION TL

Varank sagde, at virksomhederne vil forberede deres projekter relateret til disse produkter og sagde: ”Vi vil støtte disse projekter op til 6 millioner TL. 4 millioner 200 tusind TL af dette refunderes. ” han talte.

VI MÆTTE MED FREMSTILLERE

Bemærk at de nøje følger al udviklingen på markederne, sagde Varank: ”Efter at KOVID-19 spredte sig over hele verden, var der en naturlig efterspørgsel efter de produkter, vi føjede til listen. Vi kontaktede producenterne, nemlig virksomheder og SMV'er, for at imødekomme efterspørgslen. Med den støtte, vi vil yde, vil vi bidrage til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter disse produkter. Desværre forhindrer vi også spekulationer fra nogle opportunister. ” sagde han.

ANVENDELSER START

Varank sagde, at de er begyndt at modtage ansøgninger, og sagde: ”I denne periode gennemgår vi en ekstraordinær proces, KOSGEB-bestyrelser træffer beslutninger hurtigere end normalt og fastlægger de projekter, der skal støttes på kort tid. Betalinger foretages med det samme. ” han talte.

BETALING TIL 30. JUNI

Varank understregede, at den anden del af pakken er udsættelse af KOSGEB-tilgodehavender, og sagde Varank: ”Vi har udsat deres tilgodehavender indtil 30. juni 2020 inden for rammerne af KOSGEBs refusionsstøtter. Vi har udsat betalingerne af SMV'er i denne situation til KOSGEB i 30 måneder indtil 2020. juni 3. ” sagde han.

ANTAL VILKÅR ÆNDRES IKKE

Varank understregede, at alle rater, som virksomhederne vil tilbagebetale, er udsat, ”Antallet af vilkår ændres ikke. Der opkræves ingen juridisk interesse. Vores SMV'er, der tidligere har haft fordel af KOSGEBs udsættelsesbeslutninger, vil også drage fordel af denne beslutning. ” han talte.

PROJEKTER VIL IKKE blive afbrudt

Med en oplysning om, at KOSGEB tilbyder projektbaseret support gennem forskellige programmer såvel som at støtte iværksættere, sagde Varank: ”Vi vil give yderligere tid op til 11 måneder til virksomheder, der har brug for at opfylde deres projektvarighed eller forpligtelser for iværksætterprogram efter 2020. marts 4. Projekterne vil således ikke blive afbrudt. ” sagde han.

INGEN KRAV TIL BESTYRETS BESLUTNING

Understreger, at virksomhederne har brug for at anmode om ekstra tid, sagde Varank, "Vi har fremskyndet beslutningsprocessen, og vi vil give tidsforlængelse til SMV'er, der anmoder om dem øjeblikkeligt uden behov for en ny bestyrelsesbeslutning."

VI BRUGER ALLE INSTRUMENTER

Varank fortsatte med at understrege, at denne ret kan udøves fra de officielle myndigheder til meddelelsen om, at virkningerne af KOVİD-19-udbruddet er forsvundet: Vi er et af de første lande, der reagerede mod risikoen for udbrud af KOVID-19. Som ministerium begyndte vi at sætte de foranstaltninger, vi vil tage, mens vi er på Kinas grænser. Vores forretninger er naturligvis påvirket af denne epidemi, der spreder sig til verden. Vi ved, hvad der skal gøres for at beskytte vores SMV'er, og vi begyndte at implementere dem. I denne proces og efter at virkningerne af denne epidemi er forsvundet i verden, vil vi fortsætte med at bruge alle de instrumenter, vi har, for at sikre kontinuitet i produktionen.

FULDSTILLIG STRUGGEL

Påmindelse om, at præsident Recep Tayyip Erdoğan annoncerede den økonomiske stabilitetsskjoldspakke efter koordinationen af ​​Coronavirus-mødet, sagde Varank: ”Vi kæmper mod KOVID-19, den offentlige, private sektor, universiteter. Vores læger, sygeplejersker forsøger at holde virussen under kontrol ved at arbejde 24 timer i døgnet. Under vores præsidents ledelse gør alle vores ministerier en stor indsats. ” sagde han.

FÆLLES MIND

Varank understregede vigtigheden af ​​borgere under hensyntagen til officielle erklæringer og fortsatte som følger: Den bedste foranstaltning, vi alle træffer, er at beskytte os selv. Medmindre det er nødvendigt for dette, medmindre vi har en nødvendig betingelse, lad os ikke forlade vores hjem. Lad os holde social afstand. Lad os ikke især stole på spekulative udsagn på sociale medier. Når vi handler med et fælles sind, er det indlysende, at vi let vil overvinde eventuelle hindringer, lad os holde denne tro i live.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar