Tyrkiets Land Stop flynummer stiger til 68

Flight of Turkiyenin Durdurdug Land Antal Yuksel edi
Flight of Turkiyenin Durdurdug Land Antal Yuksel edi

Fra kl. 19 stoppes flyvninger til 17.00 lande som en del af den nye type coronavirus (Kovid-46). Således er antallet af lande, som Tyrkiet stop flyvninger vil stige til 68.


Den tætte Tyrkiets lufttrafikken med den nylige beslutning af 68 lande vil forekomme som følger: Tyskland, Angola, Østrig, Aserbajdsjan, Bangladesh, Belgien, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, Algeriet, Djibouti, Tchad, Tjekkiet, Kina, Danmark, Dominica, Ecuador, Ækvatorial Guinea, Marokko, Elfenbenskysten, Filippinerne, Finland, Frankrig, Guatemala, Sydkorea, Georgien, Indien, Holland, Irak, Iran Irland, Spanien, Sverige, Schweiz, Italien, Cameroun, Canada, Montenegro, Kazakhstan, Kenya, TRNC, Colombia , Kosovo, Kuwait, Nordlige Makedonien, Letland, Libanon, Ungarn, Egypten, Mongoliet, Moldova, Mauritania, Nepal, Niger, Norge, Uzbekistan, Panama, Peru, Polen, Portugal, Slovenien, Sri Lanka, Sudan, Saudi-Arabien, Taiwan, Tunesien, Ukraine, Oman og Jordan.

ensidig beslutning om at indstille fly til Tyrkiet i øjeblikket felter med Rusland, Qatar og antallet af lande, der har nået afbrudt lufttrafik aftale med Libyen 71 i alt.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar