Vi vil lykkes sammen!

vi får succes sammen
vi får succes sammen

Præsident Ekrem Imamoglu, Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), sagde: ”Vi får succes sammen.” Han inviterede Istanbul-beboere, især ældre borgere, til at bo i deres hjem. Generaldirektoratet for IETT skrev også præsidentens ord om bussernes pediment: Vi vil lykkes sammen!


Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality (İBB), flyttede til hovedbygningen i Saraçhane for at fortsætte sit arbejde efter den begivenhed, han holdt i Üsküdar ved middagstid. Efter mødet med sit personale, telekonferencemetode, kom İmamoğlu foran kameraerne. İmamoğlu gav vigtige beskeder til befolkningen i Istanbul i hans live udsendelse fra konti på sociale medier og İBB TV. ”I dag tog jeg til Üsküdar uden at give besked til nogen om at se en meget vigtig investering af İSKİ for Üsküdar på stedet. Selv hvis gaderne var mere afsondret end nogensinde, var der stadig betydelige mennesker. Dette er helt forkert. Gør ikke dette. Sid på din balkon. Åbn dine vinduer, ventiler dit hjem. Vi sætter hinanden under en stor trussel ved at gå ud, især ved at koncentrere masseområder. Især mine medborgere på 60 år og derover; vær opmærksom på vores ord. "

”BØRNE, JEG BEGYNDER DIG TILBEHÆNGNING I HJEM”

”Også kære børn; Jeg tror, ​​at du keder dig derhjemme. Selvfølgelig har du ret til at spille, men lad os ikke forsømme vores lektioner. Lad os læse en masse bøger. Lad os ikke kramme vores bedstemødre og bedsteforældre i et stykke tid. Dette er meget vigtigt for både dig og deres helbred. Vi vil have dig til ikke at være forstyrret i dag. Vi sagde: 'Vi får succes sammen.' At lykkes sammen; vi skal arbejde sammen, vi må stræbe sammen. Ja; Mine medborgere, der er blevet alderen i et stykke tid, keder sig derhjemme. Men hvad der sker, lad os ikke forrykke i disse dage, lad os tage den største forsigtighed. For nu skal du være hjemme. Jeg elsker jer alle. Gud velsigne os alle. Jeg kysser dine hænder, vores ældste. Hilsen og kærlighed til jer alle. Jeg tror, ​​mine beskeder blev modtaget til ungdommen. Fyre, jeg kysser jer alle gennem dine øjne. Jeg ønsker jer alle en sund dag. Vi får succes sammen. ”

Generaldirektoratet for IETT, der handlede efter beskeden fra İBB-præsident Erkem İmamoğlu's "vi vil lykkes sammen", offentliggjorde meddelelsen "Vi vil lykkes sammen!" På pedimenterne af busserne i dens flåde. Ansøgningen vil blive udvidet i private offentlige busser over tid.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar