Fly- og busrejser uden rejsetilladelser

vil ikke være i stand til at flyve og bus uden rejselicens
vil ikke være i stand til at flyve og bus uden rejselicens

Indenrigsministeriet sendte et andet cirkulære til de 81 provinsielle governorships om "Fly / Bus" -flyvninger inden for rammerne af "Coronavirus-foranstaltninger". Følgelig vil passagerer ikke være i stand til at rejse uden et "rejsetilladelsescertifikat", der starter fra 06:00 på fly, der skal arrangeres af flyselskabet.

I henhold til dette cirkulære;
• Passagerer kan ikke rejse uden en rejsetilladelse fra kl. 06:00 i morgen på flyrejser arrangeret af flyselskab.
• Det vil være vigtigt for alle borgere at bo i den by, de befinder sig i, men de, der henvises til en læges beslutning på grund af deres behandlingsbehov, hvis slægtninge i første grad er gået bort eller har alvorlige sygdomme, især dem, der er ankommet de sidste femten dage, og som ikke har et sted at bo, kan få en rejsetilladelse fra rejsetilladelsesrådene. vil være i stand til at rejse forresten.
• Dem, der fra de relevante fagkamre attesterer, at grundlæggende menneskelige behov er inkluderet i produktions- og indkøbsprocesserne, begrænset til lufttransport, og vil være i stand til at rejse intercity, hvis rejsetilladelsesrådene finder det passende.
• Der vil ikke være begrænsninger på rejsen for højtstående embedsmænd og dem, der udfører offentlig tjeneste, hvis tjenester er nødvendige.
• Rejsetilladelsesorganer, der består af repræsentanter for Turkish Airlines, politiet og lufthavnsoperatøren, vil blive etableret under formandskab for lufthavnens administrative chefer i de lufthavne, hvor flyvningen fortsætter.
• De etablerede bestyrelser begynder at udstede rejsetilladelser til borgere, der opfylder de angivne betingelser pr. 28.03.2020 kl. 20.
• Det krævede system oprettes straks af vores ministeriums informationsteknologiafdeling for at dele de udstedte rejsetilladelser elektronisk med Turkish Airlines.
• 199 Call Center og de forholdsregler, der kræves af guvernører og distriktsguvernører for at imødekomme rejsetilladelsesanmodningerne fra ansøgningsskriveborde, indtil E-ansøgningssystemet i vores ministerium bliver operationelt. vil blive taget uden forsinkelse.
• Af Generaldirektoratet for Befolkning og Statsborgerskab vil det sikres, at der er tildelt nok opkaldsmodtagere over 199 opkaldsnumre til hurtigt at modtage og svare på anmodninger.
I cirkulæret er hovedtræk ved Coronavirus (Covid-19) -epidemien, der påvirker hele Jorden, fysisk kontakt, luftvej osv. Det blev understreget, at det blev overført meget hurtigt, og antallet af smittede steg meget hurtigt.
I cirkulæret, der understregede, at den mest effektive måde at forhindre spredning af denne epidemi er at reducere social mobilitet og menneskelig kontakt og at sikre social isolering på en absolut måde, anføres det, at ellers spredning af virussen øger antallet af sager og behovet for behandling, hvilket medfører alvorlig forringelse af folkesundheden og den offentlige orden. .
cirkulære; Det blev anført, at ved at tage henstillingerne fra Ministeriet for Sundhed og Videnskabskomité blev effektiviteten af ​​beslutningerne øget, og det blev besluttet at forbinde bustjenesterne, der transporterer intercity passagertransport, til guvernøren for guvernøren for at beskytte spredningen af ​​virussen og for at beskytte folkesundheden og den offentlige orden.
På det nåede punkt var anbefalingerne fra Sundhedsministeriet og Den Videnskabelige Komité om flyvningerne, forhandlinger med Ministeriet for Transport og Infrastruktur og Mr. Det blev bemærket, at det efter instruktion fra vores præsident Recep Tayyip Erdoğan blev besluttet at træffe følgende yderligere foranstaltninger, og beslutningerne blev anført som følger:
  • Passagerer med fly, 29.03.2020:06 den 00Kan ikke rejse uden rejsetilladelse pr. Af denne grund vil alle flyselskaber, især Turkish Airlines, ikke sælge billetter til borgere, der ikke har en rejsetilladelse og ikke tillader dem at rejse med fly.
Det vil være vigtigt for alle borgere at bo i deres by. men 28.03.2020 Som anført i vores cirkulære nummer 6009;
  • Sendt af lægens beslutning på grund af behandlingsbehov,
  • Første grad pårørende, der er døde eller har en alvorlig sygdom,
  • Borgere, der ikke har noget sted at bo, især ikke hvor de er ankommet i de sidste femten dage Fra rejsetilladelsesborde vil kunne rejse med fly ved at få en rejsetilladelse.
De, der bekræfter, at de menneskelige grundlæggende behov er inkluderet i produktions- og leveringsprocesserne, begrænset til lufttransport, fra de relevante professionelle kamre, hvis de gælder for rejsetilladelsesbestyrelserne, og denne anmodning er godkendt af det relevante bord, kan de rejse med intercity. Der vil ikke være nogen begrænsninger for offentlige embedsmænd og offentlige tjenesteydere på højt niveau, der har brug for fortsættelsen af ​​deres tjeneste / pligt inden for rammerne af deres opgaver.
I de lufthavne, hvor flyvningen fortsætter, bestående af repræsentanter for Turkish Airlines, politidepartementet og lufthavnsoperatøren under formandskab af civile civile administratorer. Rejsetilladelsesborde For at blive oprettet. Oprettede tavler 28.03.2020 dato kl. 20Til vores borgere, der opfylder betingelserne specificeret fra Rejsetilladelsesattest begynder at redigere.
Rejsetilladelsesborde Bestyrelsesrepræsentantens / distriktsguvernørets repræsentant, der skal udnævnes til formand, har bestemt autoriteten til at underskrive elektronisk i E-Interior-systemet i vores ministerium. ejer af token-enhedfortrinsvis blandt provinsielle / distrikts enhedsledere Bortset fra 112 ledere der skal tildeles.
Anmodninger om rejsetilladelse;
  • Det er organiseret til bus- og flyrejser.
Tilladelsesanmodninger fra dækkede borgere;
  • Applikationsborde, der er oprettet til dette formål i busterminaler og lufthavne,
  • Alo, der skal afsættes til disse transaktioner af vores ministerium 199 Call Center,
  • Vores ministeriums e-ansøgningssystem overtages.
Anmodninger om rejsetilladelse evalueres straks af rejsetilladelsesbestyrelserne og afgøres inden for rammerne af ovenstående principper.
Anmodninger om det tilladte dokument om rejsetilladelse; Individuelle ansøgninger vil blive givet manuelt, resultaterne af telefon og elektroniske applikationer vil blive meddelt borgerne via e-mail, besked eller telefon.
Listen over borgere, der har tilladelse til at rejse med fly, sendes til provinsstyregionen af ​​rejsetilladelsesbestyrelserne.
Det nødvendige system etableres omgående af ministeriet for informationsteknologi i vores ministerium for at dele rejsetilladelsesdokumenter udstedt elektronisk med Turkish Airlines. 199 De nødvendige foranstaltninger fra guvernøren og distriktsguvernører for at imødekomme anmodningerne om rejsetilladelse fra ansøgningsborde, indtil Call Center og E-ansøgningssystemet i vores ministerium er aktiveret. antallet af rejsetilladelsesbestyrelser, stigende personale osv. vil blive taget uden forsinkelse.
Af Generaldirektoratet for Befolknings- og Citizenship Affairs, 199 Et tilstrækkeligt antal opkaldsmodtagere tildeles via opkaldsnummeret til hurtigt at modtage og imødekomme anmodninger.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer