Yenimahalle-Şentepe kabelbanelinje er midlertidigt lukket under Coronavirus-foranstaltninger!

Kabelbane stoppede i Ankara på grund af koranavirus
Kabelbane stoppede i Ankara på grund af koranavirus

Kabeltrafik stoppet i Ankara på grund af Corana-virus !; Efter koronavirussen, der opstod i Wuhan, Kina, blev der også truffet strenge foranstaltninger i Ankara.


Ankara Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş afgav en erklæring på sin sociale mediekonto, ”Vi har midlertidigt lukket vores ropeway-linje på grund af faldet i antallet af passagerer pr. Dag og det faktum, at hytterne ikke er egnede til at opretholde social afstand. Han forklarede, at transporten med svævebane blev standset.

Ankara Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş sagde i en erklæring, ”Mine kære borgere; Vi lukker midlertidigt vores svævebane på grund af faldet i antallet af passagerer pr. Dag og hytternes manglende evne til at opretholde social afstand. For at forhindre afbrydelse af transport er vores 2 busser med bælge begyndt at betjene. ” brugte udtryk.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar