Ændring af OIZ-ansøgningsforordningen

ændring i osb-applikationsstyring
ændring i osb-applikationsstyring

Forordningen om ændring af forordningen om gennemførelse af den organiserede industrizone blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende og trådte i kraft. Ændringen af ​​forordningen sigter mod at fjerne de problemer, der er stødt på i ansøgningen. Med forordningen er der taget mange skridt inden for områder som stigning i præcedens, etablering af elproduktionsanlæg til OSB-deltagerens eget behov, etablering af genvindingsfacilitet og fjernelse af den voldsforklaring, som industriister står overfor.


Med den ændring, der blev foretaget, blev forordningen om salg af jord i fremmed valuta i OIZ'erne afskaffet, og pakkefordelingsgebyret blev fastlagt som den øverste grænse ved beregning af den pris, der skal betales ved aflysning og returnering af jord. Som en del af bestræbelserne på at reducere bureaukratiet og forenkle lovgivningen, er det ikke længere nødvendigt at foretage titlen i anmodninger om oprettelse af en særlig OIZ, da jordregistret og matrikkeloplysninger findes i det offentlige arkiv.

Minister Varank udtrykte, at ændringerne var formet i tråd med industrikræfterne og de nuværende behov, og erklærede, at de tog vigtige skridt til fordel for industrialisterne. Minister Varank fortsatte sine ord som følger.

EMSAL Øget

”Vi afsluttede reguleringsændringen med mine holdkammerater i slutningen af ​​en streng evaluerings- og analyseproces. Det er vores største ønske, at alle de beslutninger, vi tager, vender tilbage til vores branche som merværdi. Med forordningen øgede vi brugen af ​​byggeområdet i industripakker. Mindst 10 procent af regionens samlede størrelse, almindelige anvendelsesområder kan indstilles som ækvivalente i industripakker på 1.00. Igen tillader vi OIZ-deltagerne at etablere vind- og solenergiproduktionsfaciliteter til deres egne behov.

Vi forhindrede uorden

”Vi hørte kravene fra genvindingsindustrien. Genbrugs- og bortskaffelsesfaciliteter etableres i de tekniske infrastrukturområder i OIZ. For at forhindre, at industrien bliver offer, overlod vi den endelige beslutning til ministeriet om de faciliteter, der ikke er tilladt at blive etableret i OIZ. Vi inkluderede også de deltagere, der har fået tilladelse til at bruge bygning i ansøgningen om forlængelse af tiden, men som endnu ikke har fået en virksomhedslicens og arbejdslicens. Vi lavede aftaler med OIZ-organernes opgaver og funktion. Vi gik for at digitalisere OIZ'ernes funktion og forenkle bureaukratiet. ”

HELSE AF ARBEJDERE SKAL OVERVÅGES

”Planlagt industrialisering er af stor betydning med hensyn til bæredygtig vækst. Jeg ønsker, at vores beslutninger vil være gavnlige for industrisektoren, der er rygraden i økonomien. På grund af KOVİD-19 har vores industrialister store opgaver i denne vanskelige proces. Vi forsøger at lette deres byrder for at sikre kontinuiteten i produktionen. Vores forventning fra vores industriister er, at de tager sig af vores arbejdstagere ved at maksimere erhvervssikkerheden i deres faciliteter. Vi overbragte reglerne, der skal anvendes på industrianlæg i denne periode. At beskytte vores arbejdstageres sundhed såvel som kontinuiteten i produktionen og beskæftigelsen er en af ​​de mest kritiske opgaver for vores industriister. ”

KONSTRUKTIONSOMRÅDE Øget

Med den ændring, der blev foretaget, blev kapaciteten i byggeområdet øget i den industrielle pakke af OIZ'er. I regioner, hvor mindst 10 procent af den samlede arealstørrelse har et fælles anvendelsesområde, har det været tilladt at indstille præcedensen som 1.00 i industriparkerne. Derudover blev elementer som kælderen underjordisk kælder og enkelt mezzanin udelukket fra den præcedensberegning, forudsat at det samlede kælder, der ikke er i peer, og mezzanin ikke overskrider 30 procent af det samlede areal af pakken.

ENERGegenerering er åbnet

En af de faciliteter, der blev leveret til OIZ'erne, var at åbne vejen for at generere elektricitet fra sol- og vindenergi. Med ændringsforslaget fik deltagerne mulighed for at etablere vind- og solenergiproduktionsfaciliteter, som er nødvendige for deres egne behov, i de tomme dele af industrien og servicestøttepakken i OIZ. Elproduktionsanlæg, der er baseret på sol- og vindenergi, vil blive evalueret inden for rammerne af deltagerens supportenhed.

Genanvendelsesanlæg til OSB

Derudover i tråd med kravene fra genbrugssektoren; Genanvendelses- og bortskaffelsesfaciliteter fik lov til at blive etableret i OIZ'er, forudsat at de befandt sig i det tekniske infrastrukturområde i OIZ, og OIZ's initiativudvalg eller generalforsamlingens beslutning blev truffet.

OFFICE REDUCED

Med forordningen blev der foretaget ændringer inden for rammerne af at reducere bureaukratiet og forenkle lovgivningen. Ikke længere vil anmodningen om akter blive anmodet om ved fremsendelse af anmodninger om oprettelse af en særlig OIZ til Ministeriet for Industri og Teknologi. OIZ'er fik også lejlighed til at donere, forudsat at ministeriet godkendte det.

OIZS DAMAGED

Med ændringen foretaget i gennemførelsesforordningen blev forordningen om salg af jord i fremmed valuta i OIZ ophævet. På grund af stigningen i revalueringssatserne blev pakkefordelingsgebyret bestemt som den øvre grænse ved beregning af den pris, der skal betales i jordaflysninger og afkast. Industrialister blev således ikke offer, OSB'er blev forhindret i at blive beskadiget. Derudover blev der foretaget regler for gennemførelse af udbudsprocedurerne og -principperne for kreditor i OIZ-byggeri, hvor ministeriets lån blev ydet gennem ekstern finansiering inden for rammerne af internationale aftaler.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar