19 tusind TL-stipendier for praktikanter til at arbejde i Kovid-6 relaterede F & U-projekter

bin tl-stipendium til praktikanter, der vil arbejde i kovid-relaterede F & U-projekter
bin tl-stipendium til praktikanter, der vil arbejde i kovid-relaterede F & U-projekter

Ministeriet for Industri og Teknologi leder efter forskere i kampen mod den nye type coronavirus Covid-19, der rystede verden. TÜBİTAK lancerede Trainee Researcher (STAR) Scholarship Program. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank annoncerede opfordringen til programmet fra hans sociale mediekonto. Minister Varank, der understreger betydningen af ​​F & U-undersøgelser i kampen mod Covid-19, ”Vi vil give stipendier til forskere, der vil deltage i offentligt understøttede F & U-projekter med fokus på coronavirus, primært vaccine og medikamentudvikling. Vi vil støtte bachelor-, kandidat-, ph.d.-studerende og postdoktorale forskere, som vil bære os i denne kamp. ” sagde han.

VIRTUEL KONFERENCE SAGT


Varank ministre i sidste uge, "Tyrkiet Covidien-19 Platform" sluttede sig til Udvikling konference Vaccine and Drug afholdt under koordinering af det virtuelle miljø. Varank, der kom sammen med akademikere, der arbejdede med vaccine og farmaceutiske projekter med videokonferencemetode, oplyste, at praktikprogrammet vil blive lanceret i forskningsprocesserne for Covid-19 efter den intense efterspørgsel fra studerende.

MULTI-DIMENSIONAL BEKÆMPELSE

De relevante organisationer i ministeriet efter mødet, at videnskabelig og teknologisk forskning råd i Tyrkiet (TUBITAK), Trainee Forsker (STAR) lancerede Scholarship Program. Programmets opkald blev annonceret af minister Varank. Med en oplysning om, at kampen mod Covid-19 er multidimensionel, og et af de vigtigste spørgsmål er F & U-undersøgelserne, der blev gennemført, sagde Varank, ”Mens trusselen mod coronavirus var ved grænserne til Kina, ville vi bringe talenter til et enkelt formål ved at komme sammen med vores forskere, der arbejdede med vaccine og medicin. I denne sammenhæng startede vi 15 projekter inden for vaccine- og medikamentudvikling under koordinering af TÜBİTAK MAM Genetik og Institut for Bioteknologi. Detaljerne om disse projekter blev delt med offentligheden og akademiets verden på den konference, vi holdt i det virtuelle miljø i sidste uge. ”

ØJeblikkeligt svar på din anmodning

Minister Varank sagde, at næsten 130 tusind mennesker fulgte konferencen, og sagde, at de modtog tusinder af kommentarer. Minister Varank sagde: ”Vi stødte på meget konstruktive kommentarer og spørgsmål fra begyndelsen til slutningen af ​​konferencen. Et af de spørgsmål, der glædede os mest var vores ungdoms intense interesse. Vi har fundet et begejstret og nysgerrig ung publikum, der ønsker at være en del af denne forretning. Vi kunne ikke overlade deres krav om at bidrage til os. Vi gav straks den gode nyhed, at vi vil starte praktikprogrammet live. Vores TUBITAK præsident prof. Dr. Hasan Mandal og hans team forberedte detaljerne i praktikprogrammet på meget kort tid. Med dette program sigter vi mod at støtte bachelor-, kandidat- og doktorgradsstuderende med speciale og postdoktorale forskere, der ønsker at deltage i forskningsprojekter til diagnosticering og behandling af Covid-19. ” sagde han.

Stipendium op til 6 tusinde TL

Varank bemærkede, at den vigtigste betingelse for optagelse i det 12-måneders praktikprogram er at modtage et godkendelsesbrev fra udøvelsen af ​​offentligt støttede F & U-projekter, der enten fortsætter i kampen mod COVID-19, eller som vil begynde i den kommende periode. Vi vil give månedlige stipendier op til 750 tusind TL til postdoktorale forskere. Vi leder efter ledsagere, der vil give os skuldrene i videnskabelige studier. Vi ser frem til anvendelsen af ​​vores forskere på det opkald, vi åbnede af forskere, der ønsker at deltage i vitale projekter i denne periode. På denne måde vil vi være i stand til at levere kvalificerede menneskelige ressourcer til F & U-projekterne, der er iværksat mod coronavirus-truslen. ”

INTENSIV INTERESSE TIL TUBITAK PORTAL

Covidien-19 mod de muligheder, som det virtuelle miljø, som de bruger til at kæmpe indtil udgangen Varank Ministeren understregede, "Tyrkiet TUBITAK-19 Covidien, vi skabte webportalen. covid19.tubitak.gov.t er portal, COVID-19-specifikke statistikker, vores lands viden og kompetencer på dette område, aktuelle udvikling, videnskabelige ressourcer, datasæt, kliniske studier, forebyggelse og behandlingsmetoder deles. Portalen inkluderer også en 'Scientific Sharing Platform'. Forskere kan dele de oplysninger, de finder vigtige, og udviklingen om deres egen forskning her. Portalen er blevet besøgt af 2 mennesker siden den dag, den blev åbnet, på cirka 180 uger, og siderne blev vist 1,5 millioner gange. Øget opmærksomhed og interesse viser et godt budskab om styrken i vores lands videnskabelige infrastruktur. ”

EN DYNAMISK PROCESS

Varank sagde, at de kæmper mod Covid-19-udbruddet i den offentlige, private sektor og universiteter, ”Alle vores ministerier er i en stor indsats under ledelse af vores præsident Mr. Recep Tayyip Erdoğan. Som Ministeriet for Industri og Teknologi støtter vi F & U-undersøgelser i forbindelse med vaccine- og medikamentudvikling, samtidig med at vi holder pulsen i den virkelige sektor og tager de nødvendige skridt. Vi gennemgår både en dynamisk og udfordrende proces. Vi fortsætter vores arbejde med denne opmærksomhed, som den har været indtil i dag. ” sagde han.

Opkaldet, der blev åbnet med annonceringen af ​​minister Varank, afsluttes den 19. april. Resultaterne offentliggøres 1. maj.

For detaljer om det internationale forskerstipendiumsprogram kalder du for meddelelse KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar