Internet-gave til 8 GB til 20-4 år gammel ungdom fra præsident Soyer!

internet gave til unge fra præsidentens kontor
internet gave til unge fra præsidentens kontor

Izmir Metropolitan Municipality vil præsentere en internetpakke på 18 GB til de unge mellem 20 og 4 år, der er under udgangsforbudet.


Inden for rammerne af anti-coronavirus-foranstaltninger blev personer under 20 år forbudt fra gaderne med et cirkulær udstedt af indenrigsministeriet for nogen tid siden. I denne proces kom der en nyhed fra Metropolitan-borgmesteren i Izmir, Tunç Soyer, der ville glæde unge mennesker, der kan få forbindelse med omverdenen og deres venner over internettet. Metropolitan Kommune vil præsentere en internetpakke på 18 GB til de unge mellem 20-4 år, der har brug for støtte.

De kriterier, der søges for at drage fordel af den ansøgning, der starter i de kommende dage, vil blive offentliggjort på webstedet til Bizİzmir-platformen i begyndelsen af ​​ugen, og ansøgninger vil blive modtaget herfra.

"Vi kan ikke give dig din frihed, men ..."

Idet han fortæller, at vores land også er under ekstraordinære forhold med hele verden, talte borgmester i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, med ungdommen i Izmir om ansøgningen og sagde: ”Vores unge mennesker, der er forbudt at gå ud af gaden, udfører næsten al deres kommunikation via telefon- og internetlinjer. Jeg er opmærksom på, at kvoterne på internetpakkerne, de bruger på grund af intensiv brug, er opbrugt inden udgangen af ​​måneden, og at køb af yderligere pakker til familier med lave indkomster er en økonomisk byrde. Jeg ved, at den bedste gave, der kan gives til dig, er at gå frit på gaden, møde dine venner og have det sjovt, som du ønsker. Men det er alt, hvad vi kan for nu. Jeg ønsker, at vi giver vores unge med begrænsede økonomiske forhold en månedlig internetpakke på 4 GB.

65 minutters tale pakke for seniorer over 250 år og støttende

I mellemtiden blev der modtaget ansøgninger i Izmir Metropolitan Kommunes kampagne om 65 minutter talepakker om måneden for voksne og mennesker over 250 år. Kampagnen omfattede mennesker, der har brug for støtte, ikke alle over 65 år. Fra næste uge indlæses telefonerne til dem, der er inkluderet i dette omfang, med en 250-minutters tale-pakke om måneden.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar