Maj Periode Arbejdsløshedsgodtgørelse vil blive deponeret i de rigtige indehaveres konti

Arbejdsløshedsunderstøttelsestilskuddet i maj vil blive deponeret på ejernes bankkonti
Arbejdsløshedsunderstøttelsestilskuddet i maj vil blive deponeret på ejernes bankkonti

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejds- og socialtjenester, meddelte, at arbejdsløshedsunderstøttelse vil blive deponeret på modtagerens bankkonto i denne måned som led i koronavirusforebyggende foranstaltninger.


Zehra Zümrüt Selçuk sagde: ”Under kampen mod coronavirus fortsætter vi resolut de foranstaltninger, vi træffer for at forhindre vores borgere i at forlade deres hjem og ikke komme ind i overfyldte miljøer. I denne sammenhæng deponerede vi arbejdsløshedsforsikringsbetalinger i april på modtagernes bankkonti. Vi har besluttet at fortsætte denne praksis også i maj. ” sagde han.

Vigtig advarsel til dem, der modtager arbejdsløshedsunderstøttelse: IBAN-numre vil blive underrettet inden 26. april

Minister Selçuk advarede rettighedshaverne om, at de skulle indberette deres IBAN-numre indtil 26. april, ”Vores borgere, der allerede har modtaget eller har ret til at modtage midler, kan ringe til deres ALO 170 eller rapportere deres IBAN-numre eller https://esube.iskur.gov.tr/ De kan opdatere deres oplysninger via adresse og tilføje dem til systemet. ” lavede forklaringen.

Minister Selçuk erklærede, at rettighedsindehavere, der ikke kan indtaste IBAN-oplysninger, eller som ikke har IBAN, ikke bliver offer. Betalinger til dem inden for dette omfang vil fortsat ske via PTT.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer