Busassistance fra Manisa Metropolitan til fanger

Busstøtte til dem, der er udvist fra fængsel fra storbyen Manisa
Busstøtte til dem, der er udvist fra fængsel fra storbyen Manisa

Manisa Metropolitan Municipality Transportation Department leverede busstøtte til at sikre transport af de mennesker, der blev løst fra fængslerne, med henrettelsesordningen, der blev offentliggjort i Official Gazette.


Mens Manisa Metropolitan Kommune fortsætter med at udføre sine opgaver, fortsætter den med at støtte borgere med en følelse af social kommune. Transportdepartementet i Manisa Metropolitan Municipality yder busstøtte til at sikre transport af borgere, der blev løst fra lukkede og åbne fængsler med henrettelsesordningen, der blev offentliggjort i Official Gazette. Med starten af ​​evakueringerne fra fængslerne blev transporten af ​​fanger og straffedømte, som også blev frigivet fra de åbne fængselsafsnit i E og T Type lukket sanktionsinstitution, leveret af busser fra Manisa Metropolitan Municipality. For dem, der vil blive evakueret fra E Type lukket fængsel i centrum, mobiliseres også elektriske busser, mens cirka 15 busser fra 35 distrikter, inklusive centret, først kom til Manisa Intercity Bus Terminal om morgenen og blev desinficeret der. Chaufførerne, der senere skulle bruge køretøjerne, gik bag rattet med fuldt udstyret tøj, handsker og masker. Busserne, der kører til fængslerne, hvor evakueringer vil blive udført, blev ført til de udpegede steder i Manisa og Izmir ved at tage de tilbageholdte og straffedømte.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar