Foranstaltninger truffet inden for rammerne af 2-dages portforbud i Mersin

Foranstaltninger blev truffet inden for rammerne af udgangsforbudet i Mersin dagligt
Foranstaltninger blev truffet inden for rammerne af udgangsforbudet i Mersin dagligt

Mersin Metropolitan-borgmester Vahap Seçer erklærede, at Crisis Center i Metropolitan Municipality i løbet af den 2-dages udgangsforbud fortsat vil tjene med 50 ansatte og imødekomme borgernes behov, især mad, medicin, bleer og babymad.

“Timing er ekstremt forkert”


Præsident Seçer kritiserede, at udgangsforbudet blev bebudet sent, sagde: ”Forbudsforbudet er en sen beslutning. Jeg tror, ​​at tiden til at tage beslutningen eller tiden til at offentliggøre den er forkert. Det er sandt, udgangsforbudet i weekenden er passende. Men hvis de annoncerede dette for offentligheden i løbet af dagen, ville folk også tage deres forholdsregler. De vil erhverve grundlæggende vigtige ting i 2 dage. Nu ville vi ikke se det hast, vi ser i gader og markeder. Vi siger, at vi ikke går ud på gaderne, så folk ikke smitter hinanden, men vi ødelægger de gevinster, som vi vil opnå efter 2 dages måling. Så timingen er ekstremt forkert. Hvis denne beslutning blev annonceret i løbet af dagen, ville vi ikke have stødt på denne overbelastning. Denne beslutning blev truffet for at forhindre folk i at røre hinanden, men folk blev samlet på grund af timingen. Der er et ordsprog som 'Lad os gøre øjenbryn, kig ikke ud'. Denne hændelse fortæller nøjagtigt denne situation. ”

Præsident Seçer understregede behovet for at passe på dette, selvom beslutningen er forkert, ”Vores borgere skal ikke bekymre sig. Vi vil tage de nødvendige forholdsregler for, at vores borgere skal tilbringe disse 2 dage i fred og ikke at være et offer, som administrationen, som hovedstadsområdet og distriktskommunerne. ”

Crisis Center fungerer

Seçer understregede, at 50 ansatte arbejder 24 timer i det krisecenter, de oprettede på grund af epidemien, og understregede, at krisesenteret vil arbejde i hele forbuddet med den samme kapacitet og forståelse. Seçer sagde, ”Fødevarehjælp, folk over 65 kræver medicin, og fattige familier søger mad og bleer. Alle disse er opfyldt af vores kommune. Vi opfyldte disse krav inden udgangsforbud. Vi vil fortsætte med at arbejde. Crisis Center fortsætter sine aktiviteter. Vi opfylder presserende krav til spørgsmål, der er essentielle. Vores borgere skal slappe af. Ingen bliver sultne og ikke udsatte. I tilfælde af sygdom har vi ikke et problem med behovet for medicin. Vi holder vores Krisecenter åbent. Crisis Center modtog mere end 40 tusind opkald. Vi distribuerede 8 tusind kasser. Varm mad blev distribueret til 50 tusinde mennesker. Ældres medicin blev leveret. Disse fortsætter. ”

Borgmester Seçer sagde, at Metropolitan's MER-EK Public Bread Factory vil fortsætte med at fungere i 2 dage, og brødforsyningen vil blive leveret til borgerne fra buffeterne.

Bybusser tjener kun til sundhedspersonale og offentligt personale

I løbet af den to-dages udgangsforbud tjener Metropolitan Kommunes køretøjer kun til offentlige ansatte og sundhedsarbejdere, der er forpligtet til at arbejde.

Offentligt personale og sundhedspersonale, der er forpligtet til at arbejde, vil kunne få oplysninger om deres linjenumre og tidsplaner fra Call Center's 444 2 153 telefonlinje og WhatsApp-linje 0533 155 2 153.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar