3 alternative ruter oprettet til transport til Kocaeli University

Der er oprettet en alternativ rute for at nå Kocaeli-universitetet.
Der er oprettet en alternativ rute for at nå Kocaeli-universitetet.

Generaldirektoratet for Highways hovedvej D-605 lukker for køretøjstrafik på grund af overbygningsarbejdet ved Kocaeli University brovejsskillelse. Kocaeli Metropolitan Municipality oprettede en midlertidig rute til offentlig transport og private køretøjer, der bruger regionen.

Der er oprettet en alternativ rute for at nå Kocaeli-universitetet.
Der er oprettet en alternativ rute for at nå Kocaeli-universitetet.

3 ALTERNATIV ROUTE


På grund af det arbejde, der skal udføres af hoveddirektoratet for motorveje, vil der blive transporteret til Umuttepe fra midlertidige ruter. I denne sammenhæng vil private og offentlige transportkøretøjer benytte 605 alternative ruter under arbejdsudgifterne fra D-3 Kandira retning til Umuttepe.

1. RUTE: Køretøjer, der kommer fra D-605 Kandira-vej, kan bruge busstationen, K1 Köprülü-krydset, Seymen Street, T. Güneş Street og Yeşilova.

2. RUTE: Køretøjer, der kommer fra D-605 Kandira-vej, bruger Yeşilova Lights, Yeşilova Center og Turan Güneş Street.

3. RUTE: Køretøjer, der kommer fra D-605 Kandira-vej, kan bruge Mini Kiosk-lys, Cayirkoy Central Road, Turan Gunes Street og Tepekoy Street.

Samlerrute

Køretøjerne vil være i stand til at komme til Umuttepe fra Turan Güneş Street, Tepeköy Street, Özbek-fontænen, Egemenlik Street, Mopaş, Kurtuluş Boulevard, Baki Komsuoğlu Boulevard, som indsamler ruter fra alternative ruter. Midlertidig ruteordning starter torsdag den 16. april 2020, kl. 09.30 og fortsætter under arbejdskraft.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar