Energi fra Pandemic Hospital, som er under opførelse i Atatürk lufthavn, fra 1920

Energien fra det pandemiske hospital i Ataturk lufthavn
Energien fra det pandemiske hospital i Ataturk lufthavn

Inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​covid-19-udbruddet oprettede BEDAŞ transformatorcentret inden for en uge for at levere elbehovet til 1000-sengs pandemic hospital, som stadig er under opførelse, og leverede den den 23. april National Sovereignty and Children's Day. Transformatoren fik også nummeret '100' på grund af 1920-årsdagen for den tyrkiske store nationale forsamling.


Inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​Kovid-19-udbruddet fortsætter opførelsen af ​​et pandemisk hospital på 1000 senge i Atatürk Lufthavn hurtigt, mens Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) afsluttede den understation, som anlægget havde brug for inden for en uge.

Præsident Recep Tayyip Erdogan, en i Istanbul, Sancaktepe, mens den anden Ataturk Lufthavn område, herunder 1000 senge til to pandemiske hospitaler foretaget i beskrivelsen af ​​BEDAS gennemført umiddelbart efter forudgående planlægning arbejde, hvilket er en meget vigtig dag for Tyrkiet transformerstation april 23 National suverænitet og Han afsluttede den på Børnedagen og gjorde den klar. Tyrkiets nationalforsamling (Parlamentet), fordi det er det 100-året for sin grundlæggelse transformerstation til '1920' blev givet tal.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar