General Motors Aftaler med CEVA Logistics til styring af respiratorforsyningskæden

General Motors indgik kontrakt med ceva-logistik for at styre forsyningskæden
General Motors indgik kontrakt med ceva-logistik for at styre forsyningskæden

CEVA Logistics koordinerer forsendelser af vigtige produkter, der sendes til GM's USA-produktionsanlæg i Kokomo, Indiana, fra hele verden.


Takket være planlægning, koordinering og implementering af CEVA Logistics-teams startede General Motors og Ventec Life Systems virksomheder masseproduktion af åndedrætsværn til intensivpleje inden for rammerne af den kontrakt, der blev underskrevet med det amerikanske ministerium for sundhed og menneskelige tjenester. Mere end 30,000 af de 600 åndedrætsværn, der i alt produceres, sendes denne måned.

General Motors-selskabet begyndte at arbejde sammen med CEVA Logistics som 4PL-logistikudbyder med ansvar for styring af hele produktionsforsyningskæden til åndedrætsapparater. I henhold til kontrakten med GM-selskab med det amerikanske ministerium for sundhed og menneskelige tjenester vil CEVA Logistics være ansvarlig for levering af hundreder af dele, der skal bruges i Ventec Life SystemsV + Pro åndedrætsværn, som vil blive produceret i General Motors selskabs Kokomo, Indiana-fabrik.

Single Logistics Provider

CEVA Logistics og General Motors har med succes opretholdt deres forretningsforhold i mere end 10 år, og inden for dette specielle projekt vil CEVA Logistics være ansvarlig for leverandørstyring, ordestyring, transport og toldkonsulentstyring og overvågningsprocesser for alle dele, der kræves til fremstilling af respiratorer. CEVA Logistics er den eneste logistikudbyder af dette projekt i den indgående fase.

CEVA Control Towers Administrer Global's Bound Deliveries

CEVA Control Towers beliggende i Singapore, Houston og Detroit vil være direkte involveret i implementering og styringstrin af dette projekt, så forsyningskæden kan fortsætte uden afbrydelse. Som en del af dette projekt blev nogle af CEVA Logistics-ansatte udsat i Detroit, og der blev truffet meget effektive sociale afstandsforanstaltninger i kontroltårnene for at beskytte vores virksomheds personale.

CEVA, der har et bredt amerikansk driftsnetværk, der dækker flyselskab, sø-, vej- og kontraktlogistik inden for det sidste årti, er blevet en global magt inden for godshåndtering med EGL-mærket i 15 år og tilbyder logistiktjenester i hele landet uden problemer og derefter fusionerer med TNT Logistics. fortsatte sine aktiviteter på taget.

Levering af optagetid

I sin erklæring om emnet sagde administrerende direktør for CEVA Logistics selskab Mathieu Friedberg: ”CEVA Logistics er stolt over at støtte produktionsprocessen for dette ekstremt vigtige udstyr, der redder liv og understøtter sundhedspersonale i hele USA. Takket være sin ekspertviden inden for både bil- og sundhedsforsyningskæder kan CEVA påtage sig dette ansvar og udføre opgaven med succes. Det faktum, at General Motors-selskab stoler på os i dette projekt i dette krisemiljø, er et uomtvisteligt bevis på vores pålidelighed og ekspertise.

For at fremstille disse vitale åndedrætsværn på kortest mulig tid og begynde at redde liv overalt i USA, har vi sørget for, at produkterne fra mange faciliteter placeret over hele verden leveres til tiden på rekordtid. Vi er glade for at opfylde vores pligt til succes med dette projekt, og vi vil fortsat levere alle de nødvendige produkter i løbet af projektet. ”

"Hver åndedrætsværn, vi producerer, redder liv, og GM's globale forsyningsbase og produktionshold UAW og Kokomo arbejder med beslutsomhed og urokkelig forpligtelse for at udføre denne opgave med succes," sagde Gerald Johnson, GM's Global Manufacturing Vice President. For at øge folks kapacitet til åndedrætsværn, arbejder folk med en utrolig beslutsomhed. Jeg har aldrig været vidne til noget lignende i min karriere.

Efter produktionsafslutningen vil den første overførsel af åndedrætsapparater blive leveret til hospitalerne i Gary (Indiana), Chicago og længere væk, hurtigt fra anlægget i Kokoma.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar