Chauffører, der bringer last fra Centralasien, vil ikke karantæne, hvis de følger reglerne

Hvis soforere, der bringer en belastning fra Centralasien, følger reglerne, vil de ikke komme i karantæne.
Hvis soforere, der bringer en belastning fra Centralasien, følger reglerne, vil de ikke komme i karantæne.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sagde i en telefonsamtale med præsident Erdogan, den russiske præsident Putin, at den russiske side har anmodet om nedsættelse af karantæneperioden for chauffører, der bringer last til kommercielle formål. bringe belastningen påføres driver fra Centralasien til Tyrkiet 14 dages karantæne periode, ned fra køretøjet og vil blive gennemført i driveren til at forlade landet inden for 72 timer ved at følge de etablerede regler. Disse køretøjer vil blive fulgt af et køretøjssporingssystem. ”


Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu understregede, at de som regering arbejder hårdt for at kontrollere sygdommen med mindst skade fra epidemiprocessen, mens de er under den nye type koronarvirus (Covid - 19). Minister Karaismailoğlu, der forklarede, at den 14-dages karantenetid vedrørende chauffører, der bragte last til kommercielle formål, blev drøftet i præsident Recep Tayyip Erdogans telefonsamtale med den russiske præsident Vladimir Putin i sidste uge, Russlands transportminister og minister for infrastruktur i Kasakhstan meddelte, at de havde møder med de relevante ministre. Bemærk at den 14-dages karantæneperiode var nået til 72 timer, meddelte minister Karaismailoğlu, at cirkulæret om emnet blev offentliggjort. Karaismailoğlu cirkulære udstedt af Rusland og Kasakhstan primært udlændinge fra Centralasien og tyrkiske statsborgere bilister, da det trådte i Tyrkiet, hvis mindst 72 udfærdiger igen fra landet inden for timer og overholde reglerne forklaret, om gennemførelsen af ​​den 14-dages karantæne periode. Karaismailoğlu sagde, ”I henhold til cirkulæret vil han inden for den 72-timers periode i landet, når symptomer og symptomer på luftvejsinfektion udvikler sig, forpligte sig til at søge den nærmeste sundhedsfacilitet med en maske. Hvis vores tyrkiske chauffører erklærer, at de ikke vil forlade inden for 72 timer, forbliver de i deres 14-dages karantæne hjemme hos deres ophold. ”

En pause foretages ikke, medmindre den er obligatorisk

Karaismailoğlu, der sagde, at køretøjsførerens sundhedskontrol vil blive udført af sundhedsenhederne inden for rammerne af coronavirus, sagde, at de personer, der har symptomer relateret til coronavirus, ikke får lov til at passere. Karaismailoğlu udtrykte, at alle køretøjer og personer, der kommer ind, fortsat vil blive udsat for desinfektion, og sagde, at chaufførerne, der kommer ind på sovesalen, vil være i stand til at stoppe ved de brudsteder, der er bestemt af staten, og de pågældende køretøjer vil blive overvåget af enheder tilknyttet indenrigsministeriet og med et køretøjssporingssystem. Karaismailoğlu understregede, at de nødvendige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger vil blive truffet af de relevante guvernører og distriktsguvernorater på de ruter, der skal bestemmes for tyrkiske og udenlandske chauffører, og at det er forbudt for dem at stoppe og vente uden for de obligatoriske situationer.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar