Hvornår begynder betalinger for støtte og arbejdsløshedsforsikring?

arbejdsløshedsforsikring begynder i april
arbejdsløshedsforsikring begynder i april

Transport og Infrastruktur minister Adil Karaismailoğlu, i sin redegørelse, som verden var mindet om, at Tyrkiet på grund Kovid-19 også taget mange foranstaltninger for at forhindre epidemien i at sprede sig.


Med angivelse af, at støtteprogrammet for økonomisk stabilitetsskjoldspakke blev iværksat med instruktion fra præsident Recep Tayyip Erdoğan for at afhjælpe den socioøkonomiske byrde af borgerepidemien, Karaismailoğlu, i koordineringen af ​​Ministeriet for Familie-, Arbejds- og Socialtjenester pr. 1. april, 2 millioner Han oplyste, at 111 tusind husstande vil blive betalt på en 1000-dages kalender gennem PTT.

Karaismailoğlu, der sagde, at evalueringen af ​​præsident Erdoğans instruktioner om at undgå at risikere borgernes sundhed inden for perioden, har set, at intensiteten under betalingerne vil sætte borgernes sundhedsmæssige sikkerhed i fare, og en ny beslutning er nået med indenrigsministeriet og Ministeriet for Familie, Arbejde og Sociale Tjenester. sagde han.

Karaismailoğlu erklærede, at det blev besluttet ikke at foretage sådanne betalinger i PTT-filialer med henblik på borgernes sundhedsmæssige sikkerhed, "Fra i dag begyndte udbetalingerne af socialhjælp til de rigtige indehavere at blive foretaget i vores borgerboliger inden for 5 dage besluttet af PTT-officerer, vagter og retshåndhævende enheder." han talte.

“Arbejdsløshedsforsikringsbetalinger starter den 6. april”

Karaismailoğlu, der udtrykte, at arbejdsløshedsforsikring, kompensation for jobtab, betaling af lønnsgarantifond og korte arbejdspladser også udbetales inden for rammerne af protokollen underskrevet mellem PTT og İŞKUR, fortsatte Karaismailoğlu som følger:

”De pågældende betalinger vil blive leveret til 19 tusinde borgere i deres hjem i begyndelsen af ​​600. april inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​Kovid-6-udbruddet. I denne proces vil vores borgere ikke blive betalt fra PTT-arbejdspladser, PTT-pengeautomater og offentlige bank-pengeautomater. ”

Karaismailoğlu påpegede, at køerne foran PTT-filialerne blev fuldstændigt afsluttet, at disse foranstaltninger blev truffet for borgernes helbred.

Karaismailoğlu, der ønsker, at borgerne ikke skal give slip på foranstaltningen, sagde: "De skulle tænke på sig selv og deres kære så meget som vi synes om dem." sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer