Tilladelsesrejse er blevet organiseret i Büyük i Istanbul busterminal

I den store busstation i Istanbul er rejsen med en tilladelse udstedt.
I den store busstation i Istanbul er rejsen med en tilladelse udstedt.

Efter at indenrigsministeriet indførte begrænsninger på intercity-ture på grund af coronavirus, var der en høj tæthed ved Grand Istanbul Bus Terminal. Med oplysning om, at intensiteten, der blev oplevet i de sidste to dage, er faldet takket være de trufne foranstaltninger, erklærede Bus Station Operation Manager Fahrettin Beşli også, at busstationen og busserne regelmæssigt desinficeres.


Med cirkulæret udstedt af indenrigsministeriet på grund af coronavirus blev der indført restriktive foranstaltninger på intercityture og busrejser fra den 28. marts. Turen startede med et rejsedokument ved Grand Istanbul Bus Terminal. Takket være de trufne foranstaltninger blev det observeret, at densiteten i busstationen i de sidste to dage er faldet.

TILLADELSESCERTIFIKAT FOR JOURNEY AF BUS OG BY

Bus Station Operations Manager Fahrettin BeşliHan mindede om, at kun patienter, der ønskede at tage til en anden by for at få behandling med en lægeerklæring, dem, der havde en første-grad-slægtning eller døde i en anden by, og de, der ikke opholdt sig i Istanbul af forskellige grunde i de sidste 15 dage, fik lov til at forlade Istanbul med bus.

Beşli oplyste, at borgerne, der ønskede at få tilladelse fra Travel Permit Board, der først blev oprettet på busstationen den 28. marts, forårsagede tætheden, og at guvernøren uddelte myndigheden til distriktsstyreorganerne, hvilket understregede, at borgerne kun kunne rejse med det dokument, der er opnået fra rejsetilladelsesreglerne.

SUNDHEDSFORANSTALTNINGER I OTOGAREN MEGET TET

Beşli gav udtryk for, at Travel Permit Board oprettet ved busterminalen også leder passagererne med tilladelsesdokumenter til busser, følgende oplysninger:

”Når antallet af passagerer, der har rejsetilladelse, når det nummer 20, der fylder halvdelen af ​​en bus, ansøger virksomheden Kommissionen på busstationen med tilladelsesdokumenterne. Der gives tilladelse til bussen. Derudover kontrollerer politi, politi og paramedicinske udgangsdøre til busstationen. Vores medicinske officerer, som kontrollerede en bus i går, opdagede en feber i en af ​​passagererne og fik den til at henvise til hospitalet. Bussens udgang var tilladt fra nu af. Systemet vil gå denne vej, indtil pandemien slutter. Vi anbefaler, at vores borgere får deres tilladelser, før de kommer til bussterminalen for ikke at lide. ”

Beşli bemærkede, at på grund af det faktum, at størstedelen af ​​passagererne er dem, der ønsker at komme til Istanbul og rejse til deres hjemby, forventes busforbindelserne, der når 15-20 dagligt, at falde.

Beşli sagde, ”Da antallet af busser falder meget, bør passagerer også være klar til at forbinde tjenester. Hvis de ikke kan finde en bus, før de kommer til byen, skal de købe en billet for at gå til den nærmeste by, ”sagde han.

Vask og desinficering arbejde fortsætter

Fahrettin Beşli sagde, at busstationen i Grand Istanbul regelmæssigt blev vasket og desinficeret, og at han havde forberedelser til distribution af handsker og masker. ”Vi arbejder også på den individuelle desinfektion af alle busser og alle passagerer, der kommer ind på busstationen,” sagde Beşli.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer