Pligt til at bære en maske i et privat køretøj i Bursa

I det særlige køretøj i Bursa blev der indført en maske.
I det særlige køretøj i Bursa blev der indført en maske.

I Bursa blev det besluttet at bruge masker i private køretøjer med mere end en person. På samme tid blev det besluttet at overføre de mennesker, der er diagnosticeret med Kovid -19 i byen, og som nægtede at gå til hospitalet af 112 Emergency Health Services-ambulancen.


I erklæringen fra Bursa Governorship blev der givet oplysninger om de beslutninger, der blev truffet på Provincial Sanitary Board-mødet. Det blev besluttet at overføre de mennesker, der blev bekræftet at være positive til diagnosen af ​​den nye type coronavirus (Kovid-19), men som nægtede at gå til hospitalet, til at blive behandlet og undslippe fra deres ophold med om nødvendigt støtte af retshåndhævende myndigheder af 112 Emergency Health Services ambulance.

Offentlig transport køretøjer såsom kommunale og private offentlige busser, letbanesystem (metro), minibus, fabriks- og forretningsservice køretøjer i byen, og transportkøretøjer, der fører passagerer mellem byer og distrikter, taxaer, alle former for erhvervskøretøjer, shuttle-køretøjer og flere Det blev besluttet at bruge masker i specielle køretøjer med flere mennesker.

I erklæringen blev det bemærket, at de, der ikke brugte masker, ikke blev ført til offentlig transport, og at det blev besluttet at anvende bøder til chauffører, der blev konstateret at være umaskede, blev følgende udtryk brugt:

”For at gøre det lettere for passagererne, der rejser eller venter på stationen, at overholde den sociale afstand, tage nødvendige advarsler ved stop og inde i køretøjerne, tage de nødvendige advarselsinformation, sørge for generelle hygiejneforhold i alle offentlige transportkøretøjer, sikre levering af flydende hånddesinfektionsmidler og sikre montering af for- og bagdøre. For at beskytte den sociale afstand i køretøjer og for at forhindre, at vores borgere bliver ofre, er det besluttet af de relevante institutioner at træffe de nødvendige forholdsregler for at forhindre intensitet, ikke at forårsage vanskeligheder ved gennemførelsen af ​​de specificerede foranstaltninger og ikke at forårsage klager. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar