Ministeriet for Indenrigsministeriet rekrutterer 13 kontraherede medarbejdere

indenrigsministeriet kontraheret personale vil ansætte
indenrigsministeriet kontraheret personale vil ansætte

Der ansættes personale af indenrigsministeriet for at blive ansat på centralkontoret. Ansøgningerne om meddelelse af personalet, der tager 13 ansatte i mange forskellige titler, er startet fra i dag.


Inden for rammerne af principperne for ansættelse af kontraheret personale og dets bilag og ændringer vedtaget ved dekret fra Ministerrådet af 657/4/06 og nummereret 06/1978 i overensstemmelse med artikel 7, stk. B, i tjenestemandsloven nr. 15754; Personale rekrutteres ved indgangen (mundtlig) eksamen, der afholdes i Ankara mellem 1. og 13. juni 16 til i alt 19 ledige stillinger, hvis antal og stilling er specificeret i bilag-2020 nedenfor, der skal ansættes i hovedkvarteret for vores ministerium.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar