Kort, der gør livet lettere på ANKARAY-stationer

Kort, der gør livet lettere på ankaray-stationer
Kort, der gør livet lettere på ankaray-stationer

EGOs generaldirektorat fortsætter med at gøre livet lettere for borgere, der bruger offentlig transport i Başkent. Miljøplankort placeret i ANKARAY-stationer; Det viser adresser og transportveje til vigtige punkter såsom hospitaler, skoler, universiteter og offentlige bygninger tættest på stationen.


ANKARAY Directorial Operation Branch Directorate, der er tilknyttet EGOs generaldirektorat for jernbanesystemer, har underskrevet en ny undersøgelse, der vil gøre det lettere for borgerne at nå deres destination fra stationen.

Kort over 'ANKARAY Stationmiljøplan', der viser vigtige punkter i miljøet, blev placeret i 11 ANKARAY-stationer, der tjener mellem Dikimevi og AŞTİ.

KARTER viser transport til mange hospitaler

Ankara-beboere, der bruger 4 miljøplankort på hver station, vil let kunne finde områder som hospitaler, skoler, universiteter og offentlige bygninger fra vigtige steder omkring stationen.

Kort, der også viser de punkter, hvor transporttjenester som forstæderstationer og togstationer leveres, giver også passagerer, der kommer til Ankara fra andre byer eller lande, hurtigere mulighed for at nå deres destination end gade- og gadenavne i deres ankomststationer.

Borgere, der undersøger miljøplanen, vil begge kunne se, hvilken udgangsdør der er nærmere den station, de skal hen til, og ved at evakuere stationen på kort tid forhindrer det skarer.

SLUTT PÅ JORD-RETNING

Med oplysning om, at de udarbejdede miljøplankort vil afslutte forvirringen fra stationen, gav ANKARAY Operations Manager Onur Özcan følgende information om undersøgelsen:

”Vi placerede i alt 44 stationsmiljøplaner ved udgangspunktene for hver station. Vores mål er at gøre vores passagerer lettere evakueret fra vores stationer. Især ønsker vi, at vores indenlandske eller udenlandske passagerer ikke oplever nogen retningsforvirring ved stationens udgange, og vi ønsker, at de skal nå deres destination hurtigere, når de går ud. ”

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar