Økonomisk indvirkning af pandemi Kovid-19 i Tyrkiet

turkiyede de økonomiske konsekvenser af epidemien Kovid
turkiyede de økonomiske konsekvenser af epidemien Kovid

Handelsminister Ruhsar Pekcan erklærede, at den begrundede beslutning fra Ad Board om dem, der anvender urimelig prisstigning på de produkter, hvis efterspørgsel steg under den nye type coronavirus (Kovid-19) -epidemi, vil blive offentliggjort sammen med firmanavnene på ministeriets websted i dag.


Som bemærkning om, at Kovid-19-epidemien, der påvirker det økonomiske liv såvel som menneskelivet, har ændret rutiner og forbrugsvaner, understregede Pekcan, at virkningen af ​​virussen fuldt ud kan ses, når epidemien kontrolleres.

Pekcan, der pegede på en nedadgående revision i væksttal foretaget af internationale organisationer, "Hele tiden vi ser dem, som Tyrkiet, begyndte vi virkelig godt i år. I januar-februar faldt Kinas eksport med 17 procent, Norge med 12 procent og Brasilien med 9 procent, mens vores eksport fra januar til februar steg med 4,3 procent. ” han snakkede.

Ophør med ordrer fra Europa med lukning af grænseovergange, hvilket indikerer, at Iran og Irak påvirker Tyrkiets eksport Pekcan, sagde:

”Vi ser, at vores eksport til Iran faldt med 82 procent i marts. Faldet i eksporten til Irak var på 55-60 procent, med kontaktløse handelsforanstaltninger, vi traf, var dette 48 procent. Mens handelen med driver, trailer og containerudveksling var 200-300 lastbiler pr. Dag, er vi nu nået 1000'erne, men vi er nødt til at nå 1700'erne. Der er et fald på 40 procent til Spanien og Italien, 32,5 procent til Frankrig, 14 procent til Tyskland, 19 procent til Kina og 12 procent til England. I lyset af alt dette vil vi se et fald i vores eksport i denne måned, men det vil være under 20 procent, og vi forventer et fald på omkring 17 procent. Vi offentliggør de nøjagtige tal i morgen, men vi vil gendanne dette så hurtigt som muligt med kontaktløs handel. ”

G-20 handels- og investeringsministermøde

Minister Pekcan erklærede, at virkningerne af Kovid-20 på økonomien blev drøftet på G-19-handels- og investeringsministermødet, der blev afholdt de foregående dage.

Pekcan forklarede, at de erklærede, at protektionismepolitikker skulle opgives på mødet, og sagde Pekcan:

”Vi har altid udtalt, at vi foretrækker fair og fri handel, vi sagde også, at vi tror på det multilaterale handelssystem, vi delte vores meninger i denne retning. De samme synspunkter blev generelt delt. Derudover har landene på grund af den situation, vi er i, truffet nogle kommercielle foranstaltninger. I det mindste blev der truffet en fælles beslutning om at sikre, at disse var kortsigtede og gennemsigtige, ikke for hårde, og at Verdenshandelsorganisationens regler blev fulgt så meget som muligt. Tekniske grupper vil arbejde i to måneder, og G-20 Trade and Investment Ministers Meeting afholdes igen efter to måneder. Som Tyrkiet, især pandemien for migranter og vartegn, fra landet for de mennesker, der er blevet påvirket negativt, understreger vi desuden, at det skal evalueres. "

Pekcan sagde på mødet Tyrkiets "handelsgap", der beskriver løsningen, sagde han, at han så det meget interessant.

Pekcan erklærede, at de ikke opgav handel, når grænseportene blev lukket, og at de fortsatte med at eksportere og importere med den "kontaktløse udenrigshandel" -metode, og sagde, at de har overvundet problemer med udveksling af chauffør, trailer og container i områder, hvor buffersoner er placeret.

Bemærk at de har udviklet jernbaneløsningen i samhandelen med Iran, hvor bufferzonen ikke er tilgængelig, sagde Pekcan: ”Samtidig kører et tog med 40 vogne på Baku-Tbilisi-Kars-jernbanen, og vi kan tage det til to tog. Jeg inviterer vores producenter og eksportører til at bruge vores jernbanefaciliteter. Tilsvarende har vi en jernbanelinje fra Kapıkule til Europa. Her er vi i stand til at øge produktionen på 35 800 vogne til 50 tusind vogne om året. ”

Opportunistiske firmaer vil blive placeret

Minister Pekcan mindede om, at inspektioner af produkter og virksomheder, der er genstand for ublu priser, fortsat for nylig, og at de har bøderet administrative bøder fra Advertising Board til de virksomheder, de har bestemt før, og sagde:

”Den 2. i denne måned offentliggøres den begrundede beslutning fra Ad Board om disse på vores websted sammen med firmanavnene. Forsvaret og den retlige proces for 6 tusind 558 virksomheder evalueres på Ad Board-mødet den 14. april. Vi deler også alle resultaterne her med Generaldirektoratet for Sikkerhed, Finansministeriet og Finansministeriet og MASAK. Vi er en maskineproducent og eksportørland. Vi straffer dem, der sælger varer til ublu priser. Som ministerium har vi knyttet eksporten af ​​vores sundhedspersonale og borgere til forudgående tilladelse fra Ministeriet for Sundhed, så behovet for masker og medicinsk udstyr leveres. Vi bør dog ikke blokere vores eksportfirmaer, der ikke skaber problemer med at levere til sundhedsministeriet og ikke anvender ublu priser og tilbyde dem til transport af ministeriet og befolkningen til rimelige priser, fordi disse aktører vil være permanente på disse markeder, og jeg håber, at disse virksomheder vil være adskilt fra hinanden. nødvendig."

med at bemærke, at der er en nedadgående afgang i stigende priser til de foranstaltninger, der er truffet tiltrukket af Pekcan, "Tyrkiet er et land, der eksporterer omkring, tak og lykke fødevarer eksporterer et land, der er mere end dem, vi er nødt til at evaluere på denne måde, men vi gør, hvad der er nødvendigt." brugte udtrykket.

Minister Pekcan påpegede, at der ikke er noget problem med e-handel og fragtlevering, og sagde, at der ikke er nogen forsinkelse på grund af de foranstaltninger, der er truffet i de ydelser, ministeriet leverer.

Vi har stipendiemuligheder for nogle afdelinger på universitetet

Som svar på et spørgsmål vedrørende Virtual Trade Academy understregede Pekcan, at de har oprettet et akademi, der er i stand til at tjene alle borgere.

Pekcan sagde: ”Der er information og træning om alt fra indenrigshandel til etablering af virksomheder, udenrigshandel til iværksætteri:

”Jeg tror, ​​at vores studerende og forretningsfolk, der er hjemme, vil drage en stor fordel herfra. I mellemtiden har universiteterne forberedt vores unge, vi giver vores studerende mulighed for at få succes i nogle sektorer i det tyrkiske ministerium via TIM. Dette tekstil, klar til brug, tæt på 1 million pund sidste år, vi leverede stipendier, i år har vi et stipendium på 1 million pund, der skal anvendes til minedrift, metal- og metallurgiingeniører. Vi leverer ikke kun praktikmuligheder til vores venner, der vælger afdelinger relateret til læderprodukter, men også vores kolleger, der har succes med praktikpladser, har jobmuligheder. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer