Længde 408,2 kilometer tunneler i Tyrkiet nået

kilometer længde af tunnelen i Tyrkiet har nået
kilometer længde af tunnelen i Tyrkiet har nået

Tyrkiet har gjort betydelige fremskridt i de sidste 18 år i tunnelbyggeri. Længden af ​​tunnelerne, der blev bygget mellem 2003-2019, nåede 408,2 kilometer.


Det samlede antal af tunneler i Tyrkiet 353 ... Det var kun en 2019 kilometer lang tunnel 43 i år 26. I 2020 havde det til formål at bygge en tunnel på 25,2 km. i Tyrkiet før 2003 var der kun 50 km lang tunnel.

De færdige tunneler inkluderer Eurasia Tunnel, Kömürhan Tunnel, Maçka Tunnel, Dim Tunnel (Antalya), Buruncuk Tunnel (İzmir), Erkenek Aça Tunnel (Malatya), Sarıtaş Tunnel (Hakkâri), Sabuncubeli Tunnel, Ovit Tunnel og Marmaray.

IGENDE TUNNELPROJEKTER ...

Blandt de tunneler, der planlægges afsluttet mellem 2020-2022, er Zigana Tunnel (Trabzon-Gümüşhane), Kop Tunnel (Erzurum-Bayburt), Dallıkavak Tunnel (Erzurum-İspir), Ilgar Tunnel (Ardahan-Hanak), Gallipoli-Eceabat tunneler (Alac) Tunnel (Konya-Antalya), Güzeldere Tunnel (Van-Hakkâri-Yüksekova) Aşık Festivaltunnel (Çıldır-Aktaş), Sertavul-tunnelen (Konya-Karaman), Middelhavets kystvejetunneler, Kahramanmaraş-Kayseri tunneler, Karasu-tunneler.

Arbejdet fortsætter i den brudte tunnel, der forbinder Rize med Erzurum, en af ​​de tunneler, der er blevet realiseret på grund af sne. Det anføres, at den 6 kilometer lange Eğribel-dobbeltrørstunnel er afsluttet med 42 procent. Realiseringen i Salarha-tunnelen på Black Sea Coastal Highway nåede 37 procent. Feasibility-undersøgelser fortsætter i den tre-etagers store Istanbul-tunnel. (den Türkiyegazete)chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar