Lønstøtte kommer til dem med fri orlov

Maas-support er tilgængelig for dem, der får gratis orlov
Maas-support er tilgængelig for dem, der får gratis orlov

Finansminister og finansminister Berat Albayrak afgav redegørelser på sin sociale mediekonto om de foranstaltninger, der blev truffet mod coronavirus-epidemien. Ved hjælp af udtrykkene "Vores første prioritet er, at ingen af ​​vores borgere mister deres job", erklærede Albayrak, at de havde taget forholdsregler. Inden for disse foranstaltningers sagde minister Albayrak, at de også vil indlede lønstøtte til ansatte, der har orlov uden løn.

GRUNDLÆGGENDE KRAV SUPPORT SOM STARTER DENNE UGE


”For vores borgere med indkomst under 5 tusind TL blev grundlæggende behovsstøtte til meget billige omkostninger op til 10 tusind TL taget i brug. Vores 3,7 millioner mennesker ansøgte. Vi starter betalinger denne uge. For vores håndværkere udsatte vi skatte- og SSI-betalinger for vores virksomheder og SMV'er, som er inden for rammerne af force majeure. Han sagde også, at vi ville give kortvarige arbejdsgodtgørelser til vores butiksejere, der lukker deres butik eller bremser deres arbejde; Vi sagde, at vi ville betale det meste af lønningerne for vores ansatte såvel som vores håndværkere. I denne proces var vores håndværkere, der ikke kunne ansøge om kortvarig arbejdstilladelse, borgere, der fik gratis orlov.

MEDDELELSE OM LønSTØTTE TIL ARBEJDERE, DER HAR GRATIS tilladelse

Vores borgere, der er gratis, er ikke bekymrede. Vi vil også iværksætte lønstøtte til dem. Derudover blev finansieret finansieret finansieret Tradesman Support-finansiering lanceret gennem Halkbank. Fra mandag ansøgte over 180 håndværkere om lån, og ca. 46 håndværkere ansøgte om Paraf Commercial Cards. Mere end 71 tusinde håndværkere modtog 25 tusind TL-finansiering og mere end 30 tusind håndværkere modtog et kommercielt kort med en grænse på 25 tusind TL. Det leveres fortsat.

Vores grundlæggende princip: maksimal hastighed og mindste betingelse. Igen har vi etableret Business Continuity Support til vores SMV'er gennem KGF. Cirka 51 tusind 651 firmaer ansøgte om "deltagelsesstøtte." Ved udgangen af ​​mandag havde ca. 23 tusind virksomheder 20 milliarder TL-lån. 96% af disse virksomheder var SMV'er. Udbetalinger startede denne uge. 2,8 milliarder TL-finansiering blev overført til vores SMV'ers konti den første dag. Vi følger kravene fra vores borgere, håndværkere og SMV'er med hele vores team. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar