Maj Arbejdsløshedsdag Datoen blev trukket ud Startede betalinger

Maj blev arbejdsløshedsunderstøttelsesdato trukket tilbage, da en betaling blev startet
Maj blev arbejdsløshedsunderstøttelsesdato trukket tilbage, da en betaling blev startet

Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk meddelte, at de er begyndt at betale arbejdsløshedsunderstøttelsen.


Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie- og arbejdsmarkeds- og sociale ydelser, erklærede, at arbejdsløshedsunderstøttelsen vil blive deponeret på rettighedshavernes bankkonto i denne måned som led i koronavirusforebyggende foranstaltninger. ”Vi fortsætter med de foranstaltninger, vi træffer for at forhindre vores borgere i at forlade deres hjem og ikke komme ind i overfyldte miljøer under kampen mod coronavirus. I denne sammenhæng vil vi fortsætte med at deponere udbetalingerne af arbejdsløshedsforsikring denne måned på bankkonti for modtagerne, som vi gjorde i sidste måned. ” sagde han.

Minder om, at arbejdsløshedsunderstøttelsen udbetales den 5. i hver måned, sagde minister Selçuk: ”Vi fremhævede betalingsdatoen for maj-arbejdsløshedsunderstøttelse. Vi begyndte at betale arbejdsløshedsunderstøttelsen. ” lavede forklaringen.

Minister Selçuk sagde, at rettighedsindehaverne, der har givet deres IBAN-numre indtil 26. april, modtager deres betalinger fra deres bankkonto, "Betalinger af dem, der ikke rapporterer IBAN-oplysningerne til myndigheden, rapporterer forkert eller ikke har nogen IBAN, vil fortsat ske gennem PTT-filialer." brugte udtryk.

PTT-betalinger vil være baseret på det sidste nummer af det tyrkiske identitetsnummer

For at undgå kondens før PTT, modtager modtagerne deres betalinger i henhold til det sidste ciffer i deres TC ID-numre. De, der slutter med 0-2-4 i slutningen af ​​TR-identitetsnummeret, vil være i stand til at trække arbejdsløshedsunderstøttelsen tilbage fra PTT-filialer i dag og dem, der slutter med 6-8.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar