PTT betaler 8,4 millioner til mennesker derhjemme

ptt betalte til millioner mennesker derhjemme
ptt betalte til millioner mennesker derhjemme

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sagde, at de hidtil har afsluttet 19 millioner 8 tusind transaktioner inden for rammerne af bolighjælp og pensionsudbetalinger på grund af den nye type coronavirus (Kovid-400) udbrud.


Karaismailoğlu, Tyrkiet gratis i hele emballagen af ​​masker ville blive fordelt og besøgte TOT Hadimkoy Cargo Processing Center blev sendt til posthuset gren.

Karaismailoğlu, der undersøgte emballageprocesserne på stedet og modtog information fra myndighederne, sagde i en erklæring til journalister, at staten og nationen kæmper hånd i hånd og hjerte til hjerte mod Kovid-19-epidemien, der påvirkede hele verden.

Karaismailoğlu udtrykte, at vigtige opgaver er faldet for alle borgere og institutioner i denne proces, og sagde, at postkontoret, der har påtaget sig historiske opgaver siden den dag, det blev grundlagt og spillede en vigtig rolle i perioderne med national kamp, ​​i dag udfører sine værker med samme forståelse.

Karaismailoğlu erklærede, at PTT-organisationen, der er i forkant under alle vanskelige forhold, er en af ​​de vigtigste ringe i denne indsats med sit pakke- og distributionsnetværk til bekæmpelse af epidemien i dag.

Karaismailoğlu talte om de aktiviteter, de har udført siden de første dage af epidemien, idet han bemærkede, at PTT har givet udgangspunkt i folks liv med 45 ansatte, mere end 5 arbejdspladser og mere end 10 køretøjer.

Karaismailoğlu oplyste, at de havde taget deres alders- og invalidepensionsudbetalinger og Pensionskasse, Bağ-Kur og SSK til borgernes dør, og at de betalte 4 millioner 400 tusinde familier i deres hjem i tråd med regeringens støtteprogram.

“Vi opkræver ikke noget gebyr for fragtydelser og masker”

Minister Karaismailoğlu sagde, at de efter anmodning fra borgerne kan deponere deres betalinger på deres Mail Check-konti og IBAN-konti, og at de indtil videre har afsluttet ca. 8 millioner 400 tusind transaktioner.

Ud over disse undersøgelser erklærede Karaismailoğlu, at de er begyndt på maskefordelingstjeneste, og at processen fortsætter og fortsatte hans ord som følger:

”Mens folk kæmper for at finde masker i mange lande i verden, leveres maskerne leveret af vores regering og sundhedsministeriet til vores borgerlige hjem af vores PTT-organisation. Som en del af denne vigtige opgave udført af PTT handler vi i fuld koordinering med vores relevante ministerier og institutioner. PTT's e-handelsplatform ePttAVM.com og maskeanmodninger fremsat via e-Government satte sig hurtigt for at blive leveret til vores borgerlige hjem via PTT Cargo. Jeg vil gerne indikere et punkt igen; Som PTT opkræver vi ingen gebyrer for boligpension og hjælpebetalinger og levering af masker. ”

"Der anvendes maksimale hygiejneforanstaltninger i arbejdsmiljøer"

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu erklærede, at PTT-personale, ligesom sundhedsarbejdere og sikkerhedsstyrker, arbejdede med stor hengivenhed i denne proces, og at der også var borgere, der ønskede at melde sig til distribution og som ville frivilligt.

Karaismailoğlu sagde: ”Vores borgere skal være gode til dette; emballage- og distributionsarbejder udføres på en omhyggelig, sikker og disciplineret måde med et stærkt team. Der anvendes maksimale hygiejneforanstaltninger i arbejdsmiljøer. Masker pakkes inden for rammerne af hygiejnebestemmelser og sendes til adresser efter denne proces. ” han talte.

“Gå ikke til PTT-filialer, medmindre det er obligatorisk”

Karaismailoğlu lægger vægt på, at de arbejder med alle deres styrker for at imødekomme alle behov uden at gå til PTT-filialer med maskefordeling og alle PTT-tjenester, der tilbydes via internettet; Han understregede, at "sikre, at borgerne holder sig væk fra dette pandemiske miljø så meget som muligt".

Karaismailoğlu sagde: ”Derfor ringer jeg igen til vores borgere, gå ikke til PTT-filialer, medmindre det er obligatorisk for dit eget helbred, dit kære og vores samfunds sundhed og sikkerhed. Bliv venligst hjemme. ” brugte udtryk.

I sin gentagelse af, at der er ansatte, der starter deres liv i denne proces, takkede Karaismailoğlu ministeriet for sundhed, indenrigsministeriet og dets teams, alle de ansatte, der arbejder i den private sektor og offentligheden, og alle borgere, der lettede arbejdet ved oprigtigt at respektere de trufne foranstaltninger.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar