Istanbul lufthavn metro bilkøb Resultater

Resultat fra Istanbul-lufthavnens metro
Resultat fra Istanbul-lufthavnens metro

Ministeriet for transport og infrastruktur købte 176 metrobiler fra Kina til Istanbul lufthavnsmetro. Levering af alle metro-køretøjer afsluttes ved udgangen af ​​2022.


Resultatet af udbudet af "Istanbul New Airport Metro Line 26 Metro Vehicles Supply and Idriftsættelsesarbejde" fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur Generaldirektorat for Infrastrukturinvesteringer den 2019. december 176 blev annonceret. Det kinesiske bud CRRC Zhuzhou Locomotive Co., som er det eneste gyldige bud, tildeles budet. Ltd Repræsentation i Tyrkiet har hævdet 1 milliard 545 mio 280 tusind TL.

I henhold til udbudsspecifikationerne vil levering af 176 køretøjer være afsluttet om 32 måneder. Levering af de første 10 togsæt vil blive afsluttet om 11 måneder i henhold til betingelserne for tidlig levering. Den første levering starter med 2 sæt tog. I den 10. måned leveres 4 flere togsæt, og de resterende 11 togsæt leveres ved udgangen af ​​den 4. måned. Levering af 25 tog sæt vil blive afsluttet om 32 måneder. Leveret af CRRC Zhuzhou Locomotive, vil leveringsstedet og produktionsbetingelserne for det 26. tog sæt og nogle af køretøjerne blive ændret af transportministeriet.

Entreprenøren vil færdiggøre levering, installation og idriftsættelse af alt vedligeholdelses- og reparationsudstyr senest den 23. måned. Arbejdet udløber den 28. december 2022.Vær den første til at kommentere

Yorumlar