Sundheds- og psykotekniske rapporter udvides til TCDD-medarbejdere

Varigheden af ​​sundheds- og psykotekniske rapporter for tcdd-personale er blevet forlænget
Varigheden af ​​sundheds- og psykotekniske rapporter for tcdd-personale er blevet forlænget

TCDD og TCDD Taşımacılık A.Ş. Sundheds- og psykotekniske rapporter for personalets personale blev omorganiseret, og de eksisterende dokumenter blev forlænget indtil 15. maj 2020.


Inden for rammerne af kampen mod Coronavius-udbruddet (Covid-19) i vores land, blev "Udvidelse af gyldighedsperioden for sundheds- og psykotekniske rapporter", som er blandt kravene fra Transport Officer-Sen, godkendt af ministeriet.

Afgørelsen truffet af Generaldirektoratet for Transporttjenester, TCDD og TCDD Taşımacılık A.Ş. Det blev leveret til enhederne relateret til en artikel af Corporate Security Management Department.

Den relevante beslutning og begrundelse er som følger;

På grund af coronavirus-udbruddet (Covid-19) i vores land forekom hospitalets tæthed, og de psykotekniske centre blev midlertidigt lukket. Af denne grund blev det bestemt, at vores personale havde problemer med at få en sundheds- og psykoteknisk evalueringsrapport.

Afgørelsen truffet som et resultat af ansøgningen til Generaldirektoratet for Transporttjenester om emnet er truffet i den relevante artikel, og gyldighedsperioden for de eksisterende sundheds- og psykotekniske rapporter om det personale, der arbejder på jernbanen og kritiske sikkerhedsstillinger på jernbanen, blev forlænget til 15.05.2020. og hvis det skønnes nødvendigt, evalueres perioderne igen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer