Ankara-beboere OBS! Redigering i Metro- og Ankaray-timer

ankaralilar opmærksomhedsarrangement i metro og ankaray timer
ankaralilar opmærksomhedsarrangement i metro og ankaray timer

Generaldirektoratet for EGO, Ankara Metropolitan Municipality, gjorde nye arrangementer i skytteltimerne for køretøjer med offentlig transport. Mens de flyttede til vinterens serviceprogram på busser, begyndte EGO-busser at levere fuld kapacitetsservice på alle linjer. I Metro og ANKARAY vil der være fly hvert 7. minut i spidsbelastningstider på hverdage og hvert 15. minut i de resterende timer. EGOs generaldirektorat; Han distribuerede desinfektionsprodukter, der skulle placeres på EGO-busser, private offentlige busser og private offentlige transportkøretøjer.


Ankara Metropolitan Municipality har indgået en ny ordning i åbningstiderne for EGO offentlige transportkøretøjer inden for rammerne af de foranstaltninger, der er truffet mod coronavirus-epidemien.

EGOs generaldirektorat har omorganiseret servicetiderne med henblik på at bevare social afstand i køretøjer med offentlig transport og skiftet til vintertjenesteprogrammet.

Busser vil arbejde fuldt kapacitet

Den nye driftstime-applikation blev lanceret mandag den 50. april for at tage op til 13 procent af passagerernes siddekapacitet i busser og jernbanesystemer og for at transportere halvdelen af ​​passagererne til fods.

Med overgangen til vinterprogrammet startede EGO-busser med at levere fuld kapacitetstjeneste på alle linjer, inklusive 17 linjer, hvor private offentlige busser kører.

REJSERANGER I JERNESYSTEMER

Mens du ændrer flyintervaller i Rail Systems, vil der være en 07.00-minutters flyvning mellem 09.30-16.00 og 20.30-7 mellem kl. 15-XNUMX og XNUMX-XNUMX på hverdage og XNUMX minutter uden for weekender og spidsrum.

EGOs generaldirektorat annoncerede, at det kunne nå opdaterede tjenesteveje fra EGO CEP-applikationen.

SKAL desinficeres i massetransportkøretøjer

EGOs generaldirektorat tog skridt til handling efter forpligtelsen til at have desinfektionsmidler på offentlige transportkøretøjer fra mandag den 13. april.

EGOs generaldirektorat, der distribuerer desinfektionsprodukter til tusind 470 EGO-busser, der betjener i hovedstaden, og 200 private offentlige busser (ÖHO) og 160 private offentlige transportkøretøjer (ELV), som tidligere var placeret hånddesinfektionsmidler i Metro- og ANKARAY-stationerne, var også startet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar