Ankaray-fly stoppet på grund af funktionsfejl

Ankara-fly er stoppet på grund af funktionsfejl
Ankara-fly er stoppet på grund af funktionsfejl

På grund af sammenbruddet under vedligeholdelsen på ANKARAY-linjen blev ture midlertidigt standset. Med EGO-holdets dedikerede indsats vil opdelingen blive elimineret på kort tid, og ANKARAY-linjen vil blive taget i brug.

I erklæringen fra EGO's generelle direktorats officielle konto "For at sikre uafbrudt transport i hovedstaden fortsætter ANKARAY-linjen sit arbejde uden afbrydelse for at sikre uafbrudt transport i ANKARAY-linjen, som midlertidigt er stoppet på grund af en funktionsfejl under vedligeholdelse." anvendte udtryk

For at forhindre, at hovedstadens borgere bliver ofre, vil der blive leveret 6 bælge-busser i løbet af denne periode.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar