Californien reducerer drivhusgasemissioner med jernbaneprojekter

at reducere drivhusgasemissioner med californiens jernbaneprojekter
at reducere drivhusgasemissioner med californiens jernbaneprojekter

For at reducere drivhusgasemissioner fra transport i staten Californien, USA, blev der afsat 17 millioner dollars til 500 transportprojekter.


Californiens statslige transportagentur annoncerede, at det i år har tildelt $ 500 millioner under Transit and Intercity Railway Capital Program (TIRCP) til reduktion af drivhusgasudledninger og projekter med fokus på lavemission. Ifølge erklæringen vil 17 transit- og jernbaneprojekter drage fordel af fonden.

Den største andel af fonden vil være Bay Area Rapid Transit-netværket med 167 kilometer længde med 5 eller endda 45 stationer.

Siden 2015 har TIRCP ydet 25 milliarder dollars i finansiering til 74 projekter med en samlede omkostning på over $ 5,8 milliarder. Den sidste bevilling på $ 500 mio. Blev ydet til over 2018 mia. Dollars i transit- og jernbaneinvesteringer, der vil blive realiseret mellem 2027-7. (den Enerjigünlüg)chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar