Buet hængende fodgængerbro åbnet i Baku

bakude hatchback bridge åbnede
bakude hatchback bridge åbnede

I 2018 blev en fodgængerbro planlagt til at blive bygget af det aserbajdsjanske stats hovedvejsagentur ved skæringspunktet mellem Moskva Boulevard og 20. januar Avenue, hvor både køretøjs- og fodgængertrafik er meget travlt i Baku, og Freysaş Freyssinet Yapı Sistemleri Sanayi A.Ş. Konceptdesign lavet af Aserbajdsjan State Highway Agency blev accepteret.


Overgangsbroen er designet til at være T-formet og med en skråt ophæng. Det er det første eksempel i verden, hvor skrå bøjlen kommer ud af en enkelt fod og arbejder i 4 retninger. Spændvidden over Moskva Boulevard er 80 m, og åbningerne over 20 Ocak Street er 33.50 m og 20.50 m. Bredækket på broen er 3 meter.

Freysaş Freyssinet Yapı Sistemleri Sanayi A.Ş. Ganggange, der blev foretaget af præsidenten for Aserbajdsjan, Ilham Aliyev, blev åbnet den 3. april 2020.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer