Trafikdensitet reduceres med alternative måder i Balıkesir

trafikdensiteten vil falde i alternative ruter i Balikesir
trafikdensiteten vil falde i alternative ruter i Balikesir

Balıkesir Metropolitan Municipality fortsætter med at realisere de transportprojekter, der vil lette bytrafikken. Lanceret efter åbningen af ​​den alternative togstation, der i høj grad lempede trafikken; Alternative vejarbejder, der forbinder Hasan Basri Çantay Neighborhood og Gümüşçeşme Neighborhood er også afsluttet.


Balıkesir Metropolitan Municipality fortsætter med at skabe sikre alternative veje, der vil reducere byens trafikdensitet med instruktion fra borgmester Yücel Yılmaz. Lanceret umiddelbart efter åbningen af ​​den alternative togstation, der i høj grad lindrer trafikken fra Bahçelievler Mahallesi, Gündoğan Mahallesi og Vasıf Çınar Caddesi; Alternative vejarbejder, der forbinder Hasan Basri Çantay Neighborhood og Gümüşçeşme Neighborhood er også afsluttet. I de værker, der blev indledt af holdene fra Institut for Videnskabsspørgsmål, blev asfalt- og krydsarrangementsarbejderne afsluttet på Mustafa Tekmeci-pladsen og Cengiz Topel Avenue, med færdiggørelsen af ​​den 20 meter brede 700 meter lange asfaltvej, og nøglebelægning og kantsten blev også afsluttet. På den 726 meter lange cykelsti; Efter installationen af ​​lysstængerne, installation af automatisk vandingssystem og planteplantning fortsætter aktiviteterne med spireevne fra byens æstetiske afdeling.

PLADE- OG FOREBYGGELSE LINJERBEJDNINGER ER FÆLLES

Efter linjearbejdet og plettering af fodgængerovergange ved Cengiz Topel Junction og Mustafa Tekmeci Square afsluttede afdelingerne for transportplanlægning og jernbanesystemer forsigtighedsreglerne og linearbejderne på cykelvejen.

Med alternative veje, der er oprettet i byens centrum, vil trafikdensiteten mindskes, og den tid, som borgerne bruger i trafikken, forkortes.Vær den første til at kommentere

Yorumlar