Beykoz Kommune anklager 50 politibetjente

Beykoz kommune udnævner officerer
Beykoz kommune udnævner officerer

En meddelelse blev offentliggjort af Beykoz Kommune. I den offentliggjorte meddelelse vil 50 politibetjenter blive ansat blandt de mandlige og kvindelige kandidater.


Inden for rammerne af Beykoz Kommune, der skal ansættes under tjenestemandsloven nr. 657; I henhold til bestemmelserne i den kommunale politiregulering rekrutteres en politibetjent gennem åben tildeling til de specificerede ledige stillinger, forudsat at titlen, klassen, karakteren, antallet, kvalifikationer, KPSS-score-type, KPSS-basisscore og andre betingelser er angivet nedenfor. Ansøgninger om rekruttering af politibetjente starter den 1. juni 2020 og vil vare indtil 10. juni.

GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE

Betingelserne, der søges for kandidater, der ansøger om rekruttering af politibetjenten, er som følger:

a) At være tyrkisk statsborger.
b) Må ikke fratages offentlighedens rettigheder.
c) Selv hvis de perioder, der er angivet i artikel 53 i den tyrkiske straffelov, er gået; Forbrydelser mod statssikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og funktionen af ​​denne ordre, underslag, afpresning, bestikkelse, tyveri, svig, bedrageri, svig, misbrug af svig, svigagtig, selvom han er dømt til fængsel eller tilgivelse i et år eller mere for en bevidst forbrydelse Ikke at blive dømt for konkurs, ondskab i bud, ondskab i præstationer, hvidvaskning af penge eller smugling af forbrydelser.
d) Med hensyn til militær status for mandlige kandidater; har intet at gøre med militærtjeneste eller ikke har nået en alder af militærtjeneste, eller, hvis det har nået en alder af militærtjeneste, tjent som en aktiv militærtjeneste eller udsat eller overført til reserveklassen.
e) ikke har nogen krops- og psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

f) At imødekomme de øvrige ansøgningskrav, der er søgt til de annoncerede stillinger.

ANVENDELSE SÆRLIGE VILKÅR

a) For at opfylde betingelserne for uddannelse fra den graduerede skole for de annoncerede titler og have den minimum KPSS-score, der er specificeret fra den type point, der skal købes fra den offentlige personaleudvælgelseseksamen (KPSS) af associeret 2018-KPSSP93 og bachelor 2018-KPSSP3-typen .
b) Må ikke fjernes fra de offentlige institutioner og organisationer, som han har arbejdet med på grund af ikke-disciplinære eller moralske grunde.
c) For at henvende sig til personalet hos politibetjenterne i henhold til de betingelser, der er specificeret i artikel 657, stk. vejes og måles på tom mave, afklædte og nakne fødder, er mindst 48 meter høje hos mænd og mindst 13 meter høje hos kvinder, ikke mere end 1.67 kg (+, -) forskel mellem dens vægt og mere end 1.60 meter. Længde og vægtbestemmelser foretages af vores kommune.
d) Må ikke være over 30 år på eksamensdatoen.
e) At have mindst et førerkort i B-klasse udstedt i henhold til bestemmelserne i motorvejsloven nr. 13 dateret 10/1983/2918,

For detaljer om annonce KLIK HERVær den første til at kommentere

Yorumlar