Dent fandt sted i YHT-tunnelen under opførelse i Bilecik

I Bilkent i konstruktionsfasen forekom et barn i yhtunnelen.
I Bilkent i konstruktionsfasen forekom et barn i yhtunnelen.

Som et resultat af sammenbruddet i en tunnel beliggende på højhastighedstoget (YHT) i Bilecik, men endnu ikke brugt, forekom en 40 meter dyb 80 meter diameter bule.

I tunnelarbejdet, som er under opførelse i Kurtköy mellem Bilecik og Bozüyük-distriktet, og som vil forkorte den eksisterende YHT-afstand og transporttid mellem Bilecik og Bozüyük, opstod en bukke. Mens der skete et synkehul i bukken, var der ingen død eller personskade i ulykken. Efter synkehullet forsøgte holdene, der arbejdede på højhastighedstogstedet i Kurtköy, at træffe foranstaltninger på egen hånd.

Hovedruten fungerede ikke i 2009 på grund af en tand i en anden region. I hændelsen i 2009 skete der en bule på den første kilometer af tunnelen, som er placeret på Eskişehir-Bilecik YHT-hovedlinjen og planlægges bygget til det sted 6,2 kilometer i Ahmetler-landsbyens placering. En linje blev oprettet midlertidigt til fortsættelse af linjen efter bukken, der var 1 kilometer væk fra det område, hvor nutidens bukke forekom, og YHT-linjen blev åbnet for transport.

Det blev vendt tilbage fra randen af ​​katastrofe i synkehullet, der opstod i landet foran huset til Asım Taş. Mens en hul på ca. 40 meter blev åbnet på grund af det dannede synkehul, blev landbrugslandene i det område, hvor synkehullet blev dannet, næsten begravet under jorden. Huse blev evakueret i den region, hvor hændelsen fandt sted.

En borger, der var vidne til dannelsen af ​​synkehullet og sagde, at jorden begyndte at kollapse, mens han sad på balkonen, sagde: ”Først blev en hul i størrelsen af ​​to biler åbnet, og derefter blev den ret stor. Vores landbrugsværktøjer i jorden gik tabt i gryden. Det er en stor chance for, at der ikke var nogen derude på det tidspunkt. Vores stat vil tage sig af problemet, støtte det, håber jeg ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar