Büyükkılıç afgav udsagn om post-coronavirus på Erciyes topmøde

buyukkilic erciyes gennemgik skisportsstedet
buyukkilic erciyes gennemgik skisportsstedet

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç erklærede, at Erciyes mener, at Kayseri og vores land vil være meget stærkere end den vanskelige proces, vi er i. Borgmester Büyükkılıç gav beskeder om fremtiden fra den osmanniske region Erciyes, som er 3 meter høj.


Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç lavede prøver i Erciyes. Borgmester Büyükkılıç, der afgav udsagn om post-coronavirusregionen i den osmanniske region med en højde på 3 meter, sagde: ”Vores vigtigste helbred i dag; men vi fortsætter også vores arbejde med fremtiden ”.

“FREMTIDEN VIL VÆRE MERE VAKKERE”

Præsident Memduh Büyükkılıç sagde, at den svære proces i verden vil gå, og de prøver at blive stærkere fra denne proces, ”vores skicenter er stadig klar til service, selvom vi er i midten af ​​april; Vi kan dog ikke bruge det på grund af konjunktur. Men vi fortsætter vores forberedelser til den næste sæson. I år blev vores sæson forlænget; Imidlertid er det vigtigste sundhed, og det vigtigste er, at vores land bliver af med denne proces så hurtigt som muligt ved at opretholde sociale afstande og blive hjemme. Med denne forståelse har vi punkteret vores kommunes sociale faciliteter og sådanne tjenester i cirka en måned. Vi fortsætter vores bestræbelser på at bidrage til denne proces og beskytte vores mennesker og for at sikre, at vores folk bliver hjemme. Men nogle gange skaber kriser muligheder. I denne forståelse arbejder vi for den næste sæson. I Erciyes, hvor der er gode spor for skienselskere, er der den hårdeste bane kaldet 'Black Trail', og dette tiltrækker en stor opmærksomhed overalt i verden. Forhåbentlig vil sæsonen 2020-2021 være en anden god for både vores land og Kayseri og for vores Erciyes. ”

“DET VIL VÆRE ET VIGTIGT CAMPINGCENTER”

Med information om High Altitude Camp Center-investeringen, som gør det muligt for Erciyes at blive evalueret i 12 måneder, sagde Metropolitan Mayor Memduh Büyükkılıç, ”Vi arbejder med vores værdifulde ungdomssportminister for at gøre Erciyes ikke kun til et skisportssted, men også for at nå en størrelse, der vil blive evalueret i 12 måneder. Erciyes vil være en anden smuk og vil blive et af de vigtigste lejrcentre, når vores projekter realiseres. ”


Vær den første til at kommentere

Yorumlar