CW Energy ved siden af ​​organiserede industrielle zoner

cw energi udover organiserede erhvervsregioner
cw energi udover organiserede erhvervsregioner

Ændringerne i gennemførelsesforordningen for den organiserede industriområde (OIZ), som industrialisterne har ventet i længe, ​​fik industrielle til at smile. En af innovationer, der imødekom forventningen i mange områder, var at åbne vejen for at generere elektricitet fra solenergi. Derfor fik deltagerne mulighed for at etablere solbaserede elproduktionsanlæg, som er nødvendige for deres egne behov, i de resterende dele af den industrielle og servicestøttepakke i OIZ.


Den behagelige udvikling med hensyn til ændringerne i gennemførelsesforordningen for den organiserede industrielle zone (OIZ), som industrialisterne har ventet i længe, ​​fik industrielle til at smile.

Volkan Yılmaz, administrerende direktør for CW Energy, det førende selskab inden for solenergisystemer, sagde, at med ændringerne i OIZ-gennemførelsesforordningen blev der leveret nogle faciliteter til OIZ'erne. Yılmaz udtrykte, at en af ​​disse faciliteter er åbningen af ​​elektricitet til at generere elektricitet fra sol- og vindenergi, ”Med ændringen blev den del af industrien og servicestøttepakken, der er placeret i OIZ, åben, hvilket lader deltageren etablere et kraftproduktionsanlæg baseret på solenergi, hvilket er nødvendigt for deres egne behov. Derefter evalueres solenergiproduktionsfaciliteter baseret på solenergi inden for rammerne af deltagerens supportenhed. ”

Yılmaz påpegede, at de nu kan bygge elproduktionsfaciliteter baseret på solenergi i de tomme dele af OIZ-pakkerne, at dette er en meget god udvikling. Yılmaz sagde: ”Vi er meget tilfredse med denne lovændring, der udvider vores felt og tilføjer værdi til vores arbejde. Som CW Energy er vi altid med OSB'er. ”

Yılmaz udtrykte, at forordningen om ændring af gennemførelsesforordningen for den organiserede industrielle zone (OIZ) -implementeringsforordning fra Ministeriet for Industri og Teknologi blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende. Yılmaz sagde, at denne ordning sigter mod at løse de problemer, som industriisterne står overfor.

Vejen til generering af elektricitet fra solenergi åbnes i OIZ'er

Yılmaz erklærede, at der blev taget mange skridt inden for områder som oprettelse af en elproduktionsanlæg, etablering af genvindingsfacilitet, præcedensforøgelse og eliminering af den voldsoffer, industriisterne stod overfor, og kravene fra industriister og OIZ-medlemmer blev taget i betragtning, og deres forventninger blev imødekommet. Med andre ord, med ændringen i forordningen, lo industriens ansigt. ”

Vi er markedsleder inden for produktion af solenergipaneler

CW Energy General Manager Volkan Yilmaz, der sagde: ”Det gør os glade for at øge solenergisektoren og bevidstheden om energiproduktion fra solen,” fortsatte som følger: ”Det er nødvendigt at anvende en ubegrænset ressource såsom miljøvenlig, ren energi og ubegrænsede funktioner som solen. Som CW Energy har vi til formål at udvide brugen af ​​solenergi og støtte menneskers fremtid med nye teknologier, og vi arbejder med filosofien om kontinuerlig udvikling. Tyrkiets markedsleder inden for produktion af solpaneler. Med vores erfarne team er vi blandt de bedste i verden i vores branche. Vi vil fortsætte vores bestræbelser på at bidrage til verdensøkonomien og overlade en levelig karakter til kommende generationer. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar