Der skulle være en ekstra nødsituationsforøgelse af mindsteløn og pensionister

der bør indføres presserende ekstra løn for mindsteløn og pensionister
der bør indføres presserende ekstra løn for mindsteløn og pensionister

Abdullah Peker, formand for Unionen for transport og jernbanemedarbejdere (HAK-SEN) afgav en skriftlig erklæring; ”Mange af vores pensionister og offentligheden er i stand til at modtage kontrakten, der fungerer som underleverandør.” sagde han.


Peker; ”Formandskabet for religiøse anliggender annoncerede passagen til Ramadan-måneden som 2020 TL i 27. Vi ser, at indkomstfordelingen blandt medarbejderne i vores land er i en grad, der hverken passer til forståelsen af ​​den sociale stat eller menneskerettighederne. Mange af vores pensionister og 4 / B 4 / talspersoner og underentreprenører, der arbejder som offentlige ansatte, er bragt til fitra, og dette bør betragtes som en skam for staten.

I henhold til den undersøgelse, hvor den månedlige indkomst for 4 / Bli-pensionerede og underentreprenøransatte beregnes som 2020 2 TL pr. Måned, bemærkede Peker, at en familie på fire personer skulle afsætte mere end 520 lira til madudgifter i Ramadan baseret på den daglige 27 TL, der blev bestemt af High Council of Religious Affairs i Ramadan. derfor forstås det, at der ikke er nogen religiøs ulempe ved at give fitrah til millioner af pensionerede og underleverandører. sagde han.

Peker, for deres markedsundersøgelser; ”Som et resultat af den undersøgelse, der blev udført af vores fagforening, Confederation of Public Staff Rights Unions Confederation, blev det bestemt, at 70% af vores ansatte i private underentreprenører og pensionister kunne få passende pasning. I en undersøgelse foretaget af den uretfærdige, pensioner og trossamfund formandskab etableret i 2019 Qadar mængde af Tyrkiets socioøkonomiske situation og en person, der anser de daglige minimum behov for fødevarer religiøse anliggender Øverste Råd 2020 Ramadan laveste velgørenhed-i-Fitr beløb 27 Med angivelse af, at det blev bestemt som TL, blev det også anført, at dette beløb var minimumsbeløbet, og at der ikke var nogen øvre grænse for det beløb, der skulle gives i velgørenhedsorganisation.

Vores pensionister, der ikke har penge nok til at bruge al deres månedlige indkomst, kan kun dække deres grundlæggende udgifter som husleje, transport, kommunikation, elektricitet og vand ved at låne. I lyset af dette billede er vi meget nysgerrige efter, hvad finansmyndighederne og regeringen synes. Det er bydende nødvendigt at foretage yderligere betalinger med det samme. Derfor er der ingen religiøs ulempe ved at give fiters til vores pensionister og underleverandører. Her er vores officers position.

Peker; Vi tror, ​​at ressourcerne i dette land vil være nok for alle. Problemet udvikler sig imidlertid på det tidspunkt, at der ikke er nogen fair deling.

Vi henvender os til vores administratorer, skal du stoppe denne lønpolitik og tilføje en ekstra forhøjelse af vores pensionister og underentreprenører.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar