Digital bibliotek er nu hjemme hos Izmir

det digitale polære hus er nu i izmir-huset
det digitale polære hus er nu i izmir-huset

Izmir Metropolitan Municipality åbnede slotbiblioteket for adgang fra husene. Til det digitale bibliotek Vi er på tilgængelig på hjemmesiden.


Mens borgerne blev advaret om at "bo hjemme" -opkald for at forhindre spredning af coronavirus-epidemien, åbnede Izmir Metropolitan Municipality Castle Library for at få adgang fra husene. Til det digitale bibliotek jeg bizizmir.co ve izmir.bel.t er kan få adgang over.

Izmir-beboere, der ønsker at blive medlem af det digitale bibliotek jeg bizizmir.co Det kan nås ved at klikke på menuen Duy nederst på siden. Fra bunden "Online bibliotek" fanen eller satokutuphanesi.izmir.bel.t er Du kan abonnere på systemet fra afsnittet "Opret en ny konto" på.

Bibliotek uden vægge

Slotsbiblioteket blev oprettet for at give alle slags ressourcer til İzmir gennem elektroniske medier. Biblioteket kan bruge intellektuel teknologi og er tilgængelig 7/24. Dette vægløse bibliotek, der udvikler sig hver dag, beskrives som en egalitær platform egnet til handicappede, åben for brugere i alle aldre.

Der er ophavsretligt beskyttede bøger, e-bøger, magasiner og artikler i mange felter i databasen med digitalt bibliotek.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar