Arbejdere, der arbejder i Diyarbakır Mardin Mazıdağı Jernbanekonstruktion i aktion

diyarbakir mardin mazidagi-arbejdere, der arbejder med jernbanekonstruktion
diyarbakir mardin mazidagi-arbejdere, der arbejder med jernbanekonstruktion

Arbejderne, der arbejdede i jernbanekonstruktionen af ​​Eti Copper Factory i Cengiz Holding i Mardin, blev ikke ført til fabrikken en dag efter, at de havde afsluttet job. Arbejdere startede derefter sit-in.


universelIfølge nyhederne i; ”Arbejdere, der arbejdede på Eti Bakır Metalgenvindings- og integreret gødningsfabrik i Cengiz Holding i distriktet Mazıdağı i Mardin forlod job under koronavirusudbruddet i går og krævede forbedring af arbejdsvilkårene. Fabriksledelsen, der nævner den førnævnte situation, lod ikke 128 arbejdere gå til fabrikken i morges. Arbejderne besluttede derefter at starte et sit-in foran fabrikken.

Arbejderne, der oplyste, at de blev holdt på fabrikken under coronavirus (Kovid-19) -epidemien og under udgangsforbudet, oplyste, at de fortsatte med at arbejde under deres ophold på fabrikken. Arbejderne sagde, at deres arbejdsvilkår blev yderligere forværret, og de krævede, at betingelserne blev rettet.

LØB 14 TIMER

Arbejderne, der bemærkede, at med udbruddet begyndte, at fabriksledelsen ikke skulle tage hjem, sagde de: ”De bad os om at blive på fabrikken i 15 dage. Vi accepterede. 15 dage er afsluttet. Vi ville hjem, de lod mig ikke. De ville have os til at blive her indtil festen. Vi arbejder normalt 12 timer. De øgede dette til 14 timer. Vi ville reducere arbejdstiden. Vi bad om handling. Vi bad om, at vores løn blev rettet. ”

Deaktiveret til at gå hjem

Arbejderne, der sagde, at andet personale kom og gik udefra, selvom de ikke fik lov til at gå til deres hjem, sagde: ”I dette tilfælde træffer de ikke nogen foranstaltninger. De lader os ikke gå til vores hjem, men de bringer folk udefra og lader os ind. Arbejdere, der arbejder i andre dele af fabrikken, går til deres hjem. Så placerede de disse arbejdere blandt os uden kontrol. Men vi kan ikke gå hjem. Der er ingen forsigtighedsregler. Masken får en. Vi bruger det i en måned. Normalt er det en daglig maske, men vi arbejder i en måned ”.

SÆDEHANDLING STARTET

Påpeger, at det er forbudt at forlade arbejdstagere i 3 måneder i regeringens erklæring, sagde arbejderne: ”Det er forbudt at afskedige arbejdstagere, men de gav os faktisk vores udgang. Vi kan ikke gå ind på byggepladsen lige nu. Vi forventer 128 arbejdstagere foran fabrikken. Vi laver en siddende handling. Vi venter på det. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar