Ekstra tidsplan for offentlig transport til ugens første dag mod densitet fra IMM

ekstra fly til offentlig transport fra ibbet til travlt den første ugedag
ekstra fly til offentlig transport fra ibbet til travlt den første ugedag

Istanbul Metropolitan Municipality meddelte, at efter 4-dages udgangsforbud vil der blive foretaget yderligere flyvninger i bus-, metro- og metrobus-tjenester mod den mulige intensitet den første ugedag.


I erklæringen fra den officielle Twitter-konto for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) blev det oplyst, at til trods for 4-dages udgangsforbud i weekenden er mere end 20 procent stigning i brugen af ​​offentlig transport sammenlignet med sidste uge.

I erklæringen, der antages at forventes mandag den 27. april, den første ugedag, blev det sagt, at; ”På trods af beslutningen om udgangsforbud var der mere end 20% stigning i brugen af ​​offentlig transport i denne weekend sammenlignet med sidste uge. Efter 4-dages forbud blev der tilføjet yderligere flyvninger til bus-, metrobus- og metro-tjenester mod den mulige intensitet mandag den 27. april.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar