I dag i historie: 17 April 1925 Ankara-Yahşihan Line

ankara yahsihan linje
ankara yahsihan linje

I dag i historie
17. april 1869 ungarske jøder, som oprindeligt underskrevet en kontrakt om opførelse af Rumeli Jernbaner Baron Maurice de Hirsch bankmand fra Bruxelles. Når byggeriet er afsluttet, til den linje betjene, den berømte bankmand Rothdchild ejede østrigske Southern Railway Company (lumbal) underskrev en særskilt kontrakt med handler på vegne Pavlin Talabat. En kontrakt blev foretaget mellem Baron Hirsh Talabot af samme dato.
April 17, 1925 Ankara-Yahşihan Linje (86 km) blev åbnet i drift Magadan. I 1914 har Forsvarsministeriet startede byggeriet. Halvdelen af ​​resterende linie 10 december 1923 vegne M. Kemal Pasha blev startet eller re-bens og færdig med en banebrydende Entreprenører Dağdelen af ​​Alexis Niyazi.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar