IMM asfalterede kritiske punkter i Istanbul under portforbud

ibb banede de kritiske punkter i Istanbul under udgangsforbudet
ibb banede de kritiske punkter i Istanbul under udgangsforbudet

İBB har vedligeholdt og repareret veje og pladser ledige på grund af portforbudet. Arbejdet blev afsluttet hurtigt, og borgerne, der vendte tilbage til det daglige liv efter udgangsforbudet, blev forhindret i at blive ofre på vejene. İBB præsident İmamoğlu annoncerede undersøgelsen på sin sociale mediekonto.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) fortsatte vejvedligeholdelse, reparation og asfaltbelægning i løbet af den fire dage lange udgangsforbud. 14 tusind 500 ton asfaltbelægningsproces er afsluttet i Istanbul. Korruption på ruter, der er vanskelige at arbejde på grund af tunge køretøjer og forårstrafik, er blevet korrigeret.

Det drages fordel af fraværet af trafik

Meddelelse fra værkerne fra sin sociale mediekonto sagde İBB-præsident Ekrem İmamoğlu: ”Mens du er hjemme, afslutter vi al vedligeholdelse og reparation af veje på vigtige ruter. Under normale forhold udfører vi undersøgelserne, der vil tage 15 dage, på 1-2 dage og i høj kvalitet på grund af manglen på trafik. ”

Holdene, der er tilknyttet IMM-afdelingen for vejvedligeholdelse og infrastruktur, der drager fordel af udgangsforbudet, valgte kritiske punkter over hele byen for at arbejde. Da udgangsforbudet var ovre, blev arbejdet fremskyndet, så trafikken ikke blev afbrudt, og borgerne ikke blev offer. Under normale omstændigheder blev arbejderne, der blev afsluttet inden for en periode på to uger, anbragt i portforbudsprocessen.

HJÆRD KVALITETSARBEJDE FÆRDIG

Sarıyer, Bayrampaşa, Silivri og Avcılar på den europæiske side; På den asiatiske side KadıköyProblemerne såsom grove og skrælning i veje og pladser i Kartal, Sancaktepe blev fjernet. I disse regioner blev høj kvalitet og sund asfalt produceret. Holdene, der arbejdede intenst, tog de nødvendige forholdsregler mod coronavirus. Ud over at bruge udstyr som masker og handsker opretholdt medarbejderne også social afstand.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar